2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cok sevindim canimmm cok sukur dinlen bi guzel zaten bayram tatili de giriyor araya oh miss. Ben dun iyiydim sukur ya yormadim kendimi uca uca is yapmadim ve aksam rahattim demek ki yorgunluktan oluyormus ben kensimi o tempoya kaptirdigim icin anlamıyormusum

Hesapları karıştırdı kuzumuz :) Canı sağolsun, sağlığı iyi olsun annesi ona ne fotoğraflar çektirir ne kutlamalar yapar. Lohusa takımı falan filandan da kurtuldun :)

Bunlar hic onemli seyler degil bir esofman bile isini gorur hersey yolunda gitsin saglikla al kucagina yavrunu. Resim falan hep oluru olan seyler rahat genis zamanda poz verir artik:)

yok canım seçenek oluşturamadık ayaz ismini beğeniyorum şuana kadar en çok ama babamız beğenmedi eledik mecbur
Merakla bekliyoruz artik pasanin ismi nolacak diye :) insallah kalbinizin isinacagi bir isim bulursunuz :) benim isim secimim cok rahat oldu ruyamda gördüm esime soyledim esim de guzel elif masal olsun dedi :)

canım bence hastane çıkışın çok güzel ben de renkli canlı bişeyler isterken aynı senin aldığın gibi sade mavisini aldım küçücük bebeğe böle daha çok yakıştırdım ne biliyim
Dimiii bencede bebeklere sade daha cok yakisiyor bi de daha cok minnaciklar yazili seyler olunca sanki onlarin guzelliklerini kapatiyor gibi oglumun hastane cikisida sadeydi acik renkti cok yakismisti da tabi hastanede topladam 2 3 saat giydi daha ilk altini acista suladi her yeri baska bi takım giydirdik :) erkek anneleri o yuzden tedbiri elden birakmayin :) fiskiye cok hizli calisiyor :)

Riske atmak.istemiyorl

Yok nornal diye konusmutuk ama acilmam yok ve riske girilmez desi drlar
Canim sizin icin en saglikli neyse onu yapin drunu dinle nirmal sezeryan ne fark eder takinti yapip uzme kendini sakin zaten bu tur baski ve takintiyida anlamiyorum bana cok komik geliyor :)

Siz sağsalim kurtulunda bunlar hallolur inşallah canım sağlıkla gelir bebişin

Gunaydiiiiiin hepimiz icin mutlu umutlu bir gun olsun :)

dun masalin kiyafetlerinin resmini size atarken Çınar masalin kiyafetini elime verdi anne giydir dedi :) kendi tisortunu siyirdi :) nasil üzüldüm ona da bi sey almadim diye :) ama tabi ona sezon basinda bi dunya kiyafet aldığım icin zaten ihtiyaci yoktu ama iste analikkk vicdanim sizim sizim sizladi :) sonra bayramligini denetmemistim ona gormemisti onu aldim giydirdim nasil sevindi nasil hosuna gitti uyuyana kadar cikartmadi :) cocuk olmak guzel sey :)

Yaa. Canım benim. Ne kadar temiz güzel dünyaları var değilmi.

Sabah babamın az sonra geleceği heyecanı ile uyandım. Bu iki gün koşuşturma olacsk, çünkü perşembe kızımı da alıp yurtdışına tatlile gidecekler, kızlar beni merak etmeyin diyecektim ki, exixizm den gelen mesajla şok oldum. Şimdi yataktan kalkamıyorum. Heyecandan karnıma ağrı girdi.

Ayyy sen soyleyince bakim dedim suyu gelmis Allah kavustursun insallah saglikla alsin kucagina yavrusunu agustos bebekleri aceleci cikti

Günaydın kızlar bende sabah erken giremedim işlerim var diye şimdi girince öyle şoka girdim bizim bu bebekler çok sabırısız exixizimm canım Allah yardımcın olsun dualarımız seninle bebekte senle sağlıkla çıkacaksın hastaneden inşllah bebeğin kilosu iydi diymi bide sen hastaneden çıkınca sana Progestanmı verdi sadece yoksa başka ilaç vermişmiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…