2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

N nesrinay canım şimdide gözünaydın baban geliyor Aman sen stres yapma bir atraksiyon çıkar ma birimiz doğurunca stressen toptan doğururuz diye korkuyorum ben de artık şimdi yarına kadar aklımız exixizimm de olacak

Herkese gunaydin,

exixizimm doktorun en dogrusunu yapacaktir, onemli olan bebegine kavusmak, hazirliklar olmasa da olur.

Dun konusulan yalanci kasilma ilgili olarak: Benim ilk gebeligim. Kaynaklarda yalanci kasilma ya da hazirlik kasilmasi (Braxton-Hicks) denen seyi okumustum ama dune kadar hissetmemistim, merak ediyordum nasil bir sey diye. Dun gece yasadigimi dusunuyorum, nacizane sizinle paylasayim.

Gece yatmadan bolca su icmistim susadigim icin, genelde oyle yapinca saat 4 civari tuvalete kalkiyorum. Bu gece karnimda yalanci kasilmayi hissederek uyandim. Bebek hareketlerinden oldukca farkli. Karnimda yukselti ve sertlik oldugunda, saga sola hareket ettiginde, ben dokundukca tepki verdiginde fln hep bebegin hareketleri oldugunu biliyordum. Son bir haftadir artti baya sanirim ters dondu ve karnimin ust kisminda bacaklarini, ayaklarini hissediyorum. Yalanci kasilma ise, tamamen bir kas kasilmasi seklinde hissediliyor. Rahim kaslari kendiliginden toptan kasilip, bir kac saniye sonra gevsiyor, nasilki kendiniz karin kaslarini sikip bir sure sonra birakirsiniz onun gibi. Daha sistematik bir sey, bebegin vurmasi gibi ani veya hareket etmesi gibi bolgesel degil. Ayaga kalkinca gecti, zaten tuvaletimi yapinca da bir daha olmadi.

Deneyimli arkadaslar yorum yapabilir ama benim hissettigim boyleydi.

Kızlarsuanda migdem bulaniyo basim dònùyo sekeri olctûm 110 cikti kahvaltidan sonra 1 saat tokluk gayet normal tansiyonum 11 7 bi sorun gòrúnmùyo ama neden bòyle oldu bilmiyorum

Canim saglikla dogumu atlatin da gecelik de olmasin bosver. Habersiz birakma bizi. Yeni uyandim haberini okurken gozlerim ayrildi. Allah yardimcin olsun canim

Sabah 6 da ilk doz ciger geliştirici yapilmisti aksam 6 da ikinci doz yapilacak
Yarin sabah sezeryana alacaklar 1 gece daha bekleyecegiz
Canim saglikla hayirla dogur insallah.daha gozumu acmadan bakayim dedim siteye.soguk su dokulmus gibi oldum ustume.haberdar etmeyi unutma bizi.dualarimiz sizinle

Sabah 6 da ilk doz ciger geliştirici yapilmisti aksam 6 da ikinci doz yapilacak
Yarin sabah sezeryana alacaklar 1 gece daha bekleyecegiz

demekkı suyu gelınce 2 gune kadar bekletılıyormus ögrenmıs olduk sayende:)
hayırlı guzel haberlerını beklıyoruz canım
suan kac kg olmus doktor ne dedı?

Progestan vermisti canim 2150 gr su anda

Hepimize bir haller olmaya basladi haftalar ilerledikçe.bende cok korkmaya bsladim exixzm in tarif ettigi seyleri yasiyorum ara ara..doktorumda izinliymis..ne yapsam bilemedim.byram girmeden bir kontrol sart bna sanki
İçin rahat etmesi için muhakkak git canım sonra Bayram’ı kendine zehir etmemiş olursun

Canim sizin icin en saglikli neyse onu yapin drunu dinle nirmal sezeryan ne fark eder takinti yapip uzme kendini sakin zaten bu tur baski ve takintiyida anlamiyorum bana cok komik geliyor :)
Sorum baski amacli degildi keske bana sorsaydiniz neden sordugumu ki bende sezeryan dogum yapmis biriyim. Suyumu riskli durumda bebekmi makat gelis belki beklenebilir bir kac gun daha neden sezeryana karar verildigini merak ettim komik bir kismini goremedim ben.

exixizimm mesajları şimdi okuyabildim yine çok heyecanlandım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım , uslu duramadı bebişler bize aksiyon çıkarıp eğleniyorlar :) çok şükür haftanız da ileri hiç sıkıntısız atlatırsınız inşallah bu süreci de

Topic te surekli bu baskilar var malesef normal dogum mama vermeyin telasi bir kadin sezeryan oldugu icin toplum baskisindan intihar ediyor o yuzden herkes kendi dusuncesini ve yasamini kendisi belirlesin kadincagiz erken dogum yapiyor cocuk agzindanda alsalar onemli olan anne ve cocugun sagligi benim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…