2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

exixizimm Allah sana ve bebişine yardımcı olsun. Sag salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Herşey iyi olacak hiç merak etme. Hayırlısıyla kavuşacaksın yavruna. İnsan bunları duyuncada pek bir heyecanlanıyormuş valla. İcim kıpır kıpır oldu. Sağlıkla sıhhatle birer birer gelsinler inşallah. Anneleri çok sabırsızlanmaya başladı artik.

Topikte yazilanlarin hepsi bilgilendirme amacli. Defalarca yazildi en iyi dogum anne ve bebegin saglikla kurtuldugu dogumdur. Normal ya da sezeryan farketmez. Ama normal olabilecek bir sureci sezeryanla keyfi bir sekilde durdurmanin da yanlis oldugunu biz degil tum doktorlar soyluyor. Sezeryan meraki en cok bizim ulkemizde var. Doktorlara kolay geliyor saati dakkasi belli anne dogum sancisi cekmiyor bebek peki.. bebek acisindan da cok faydali birsey olsaydi emin ol kimse itiraz etmezdi. Bu surecten en cok etkilenen bebek cunku.. herkesin iyiligine yazilan seyler bunlar neden negatif algi yaratıyorsun baski var diye..

Dün akşam ve gece biraz gergindim. Eşime kızmıştım karnım sabaha kadar hareketleri hem çok sertti hemde dediğin gibi canım çok sertti karnım ara ara karnımı sıkarsın ya normalde biri dokununca kaşlarını hisseder onun gibiydi ama ben tabi sıkmıyordum karnımı hiç bişey yapmıyordum hareketlerini çok sert olduğunda biraz okşayarak hafiflettim ama ona bi çözümde bulamadım gece özellikle uyutmadı karnımın alt kısımlarına ağrı yaptı

Benim oğlumun ayakları asagıda oldugu için aynı durumdayım dr normal büyüdükçe yeri daralıyo asagı baskı oluyo dedi hele bide velet kendini gerdimi canım cekiliyo gibi.

G Gurmes canim benim bebis donmustu ayaklar asagida degil ama bnmde syni baskı ve vajinada batma var.ne olacak bilmiyrm

Ay kızlar doktorum dinlen dedi dinlenirken sorun yok ama dün bir de bugün bebek hareketlerini tam vajinada hissettim sanki böyle açılır gibi tuhaf bi histi. Onumuz bayram ne yapsam gitsem mi açaba doktora ?

Kızlar açılma olup olmadığı nasıl anlaşılır ? Agri mi olması lazım ? Agrim arada var akıntım her zaman ki gibi çok tedirginim malum bayram tatilide giriyor araya?

Ay kızlar doktorum dinlen dedi dinlenirken sorun yok ama dün bir de bugün bebek hareketlerini tam vajinada hissettim sanki böyle açılır gibi tuhaf bi histi. Onumuz bayram ne yapsam gitsem mi açaba doktora ?
Aynısi bnada oluyor iste bnde gitsem mi diye dsnuyrm evhamliyim bugun cok

Hepimize bir haller olmaya basladi haftalar ilerledikçe.bende cok korkmaya bsladim exixzm in tarif ettigi seyleri yasiyorum ara ara..doktorumda izinliymis..ne yapsam bilemedim.byram girmeden bir kontrol sart bna sanki
Ay git canım valla bende tedirginim her an gidebilirim karnım kasılıyor ara ara işde var bayram için ev silip süpürmem lazım nolacak bilmiyorum araya bayram girecek olunca tedirgin olma kendini üzme istersen

Kızlar açılma olup olmadığı nasıl anlaşılır ? Agri mi olması lazım ? Agrim arada var akıntım her zaman ki gibi çok tedirginim malum bayram tatilide giriyor araya?
Acilmayi doktorlar anliyor canim sen bilemezsin. Nst de sanci cikinca bakarlar acilma olup olmadigina

Merhaba bişey sormak istiyorum 25 haziranda doktorum 32. hafta raporum için gelmemi syledi. o zamnda 32+1 oluyorum. acaba geç olmuyor mu

Negatif algi yaratmiyorum dr lar soyluyor ve bizde drlari dinliyoruz zaten sadece burda bir kac kisi bilgili degil emin olun herkes her konuya hakim bilgilendirme 1 defa olur her konu acildiginda olmaz sukur artik teknoloji var iyiyi kotuyu okuyabilir ayrica herkes keyfi yada degil istedigi dogumu secebilir konuyu suan seninle veya birbaskasiyla tartismiyorum insanlara yaratilan genl algidan bahsediyorum eger oyle algi yaratmadigini dusunuyorsan cevap vermene de gerek yok bence kolay gelsin

Ben akinti normalnbu zamanlarda diyordum ama enfeksiyon varmis durum buralara geldi akıntıyı önemseyin

Dogum herkesin durumuna gore tercihine gore olan bir sey kimsenin kimseyi etkileme gibi bi cabasi yok burada herkes kendi durumunu paylaşıyor kimsenin de bundan etkilenip aaa dur ben normal yapim diyecegini sanmiyorum ama cesaretlenmesi gerekiyorsa ki bence bu iyi bir sey yardimci oluyordur yazilanlar o kisiye. Ben cok takip edemedim topigi ama sanmiyorum ki aaa sen niye normal diye israr ediyorsun ya da aaa sen neden sezaryen istiyorsun diye yargiladiklarini kimsenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…