2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben akinti normalnbu zamanlarda diyordum ama enfeksiyon varmis durum buralara geldi akıntıyı önemseyin
CANimmm seni yarın Doğuma mi alıyorlar ? Allah yardımcın olsun yeni okudum insallah sağ salim bebeğine kavuşursun kaçırmışım ben, nasıl oldu neden oldu hayırlı haberler verirsin bize insallah yarın

Sabirsiz a gereksiz yuklenme oluyor o yuzden bu sefer araya girdim. Algi yaratmiyorum ama normal dogumu en cok savunanlardan biriyim. Algi yaratiyorsam da yine guzel bir sey icin algi yaratmisim ne mutlu bana. Internet teknoloji hersey var bilgiye her yerde ulasilabiliyor ki bu forum da onlardan biri. Herkes biliyorsa burda kim kime neyi soruyor o zaman. Bu platform bilgileri paylasma amacli degil mi? Eger bildigimizi yaziyoruz yani forum amacina uygun davraniyoruz diye rahatsiz olanlar varsa bu da onlarin sorunu. Sonucta burada yazdiklarimizdan istifade eden cok. Ben de cok faydalandim ilk kez duydugum cok sey oldu. Biz de biliyoruz yazmanıza gerek yok desen de herkes herseyi yazma anlatma özgürlüğüne sahiptir buna da sen karisamazsin

CANimmm seni yarın Doğuma mi alıyorlar ? Allah yardımcın olsun yeni okudum insallah sağ salim bebeğine kavuşursun kaçırmışım ben, nasıl oldu neden oldu hayırlı haberler verirsin bize insallah yarın
Canim gece suyum geldi simdi ciger geliştirici yapıldı onun etki etmesi bekleniyor yarin sabah alacaklar

Ben 22. Haftada odayı aldim 25. Haftada birkaç ufak tefek internetten alacaklarım dışında herşeyi aldim benim pijamalarımı iç çamaşırlarımı bile bebeğin dolabına koydum kuzene gösterdim ne olur ne olmaz diye herkes bana niye acele ediyorsun aaaaa çok erken falan diyenler oldu sizlerden bunları duyunca iste tecrübe diyorum aferin bana diyorum kızımda perdemi yatırmamıştım senin gibi sabah 10 da doğuma daha 3 hafta varken suyum geldi 14.30 da doğdu sabah şu gelince hastaneye gittim bugün doğar dediler iyi benim az isim var gelcem dedim ordan perdeciye gittim siparişi verdim akşama almak şartıyla dedim tekrar hastaneye gittim dogum yaptim akşam 5 gibi bebek kucakta perdeciye gittik bebekle perdeyi aldık perdeci şok böyle tecrübeler yaşayınca bu kez erkende yaptim birseyler

Kizlar hangisinden baskiyay bilmiyorum.. oncelikle azda olsa bi kilo almisim. Gram hatta pardon. Muane sirami bilerknbe kadinlar kac kac haftalik dedim 30 ay saka yapıyorsun demi dediler on taneden fazla kadin var yani. Hatta adamin biri bile dondu bakti. Karnim belli olmasn die sal vardi ustumde. Dedim maslaahh dermsnz korkuyorum yani. Nese böceğim 31.+0 olmasi gerekirkn 30 , çıktı . Doktora dedim ki her gelisimde bi gerileme oliyor dediki farkli fatkli makinelerle olctugumuz icin. Dusugun olduğu icin tereddtlu olabilirsin ama nir sıkıntı yok dedi. 1570 gram. Boyu br hafta buyuk giiyor selvi boylu oglum bnm :). Suyu herseyi iyi allaha şükürler olsun. Kafasi asagidayms doner mi dedm bn 36.haftada donen gordum dedi :)

Kimse kimseye karismiyor zaten sana yazdigimi hatirlamiyorum ben erken dogum yapan arkadasa yazdim sizsiniz cevap veren benim senden bir beklentim yok zaten bence yazmada bana cunku bende yazismak isteniyorum isteseydim sana yada diger arkadasa yazardim :)

Tabiki de oyle canim. Ben ilkini normal dogurdum ama bu ne olacak Allah bilir. Acil bir durum olabilir sezeryan olabilirim. Hersey nasip kısmet. Ilkini sezeryan doguranlar ikinciye sezeryan olacak zaten. Ilk gebeligi olanlar da ikisinin faydasini ve riskini merak ediyorlar ve soruyorlar. Hamileyiz sonucta dogum sanci doguma hazirlik konusmayacaz da ne konusacaz. Bu topik bunun icin degil mi? Ilk kez dogum yapacaklar icin normal dogum ne kadar anlatilsa da muamma. Biz yasamis tecrube etmis birileri olarak endiseleri en aza indirmeye çalışıyoruz. Sabirsiz da normal isteyip acil sezeryana alinanalara ornek. Sen sezeryan olup simdi normal isteyenlere orneksin. Hepimiz tecrubelerimizi ve bildiklerimizi paylasma özgürlüğüne sahibiz

Bir onceki mesajini dönüp tekrar okuman lazim. Herkes biliyor bilgilendirme bir kere yazilir demissin. Topikte 100 lerce kez sorulan konular var. Isteyen istedigi gibi sorar cevap vermek isteyen de cevap verir. Bir kere yazilmisti git mesaji ara bul mu denecek insanlara. Okumamistir kacirmistir tekrar soruyordur. Kac kere soru soracigimizi da ya da cevap yazip yazmayacagimizi da mi sana danisalim.
Nornal dogumla alakali genel olarak topikte baski var dersen bu konuda mesaj yazan herkes bunu ustune alinabilir. Durduk yere biz meseleyi baslatmadik sonucta.

şartlar neye el verıyosa o aslında
ben ılkınde normal dogumu cok ıstıyodum ama cok korkuyodum bi yanım oh mis sezeryan dıyodu:) yıne de Rabbım nasıp ettı normal oldu

ıkıncıler kolay olur derler hep bunda da normalı ıstedim ama sezeryan mecburi

yanı sonc olarak herkes ıcın en hayırlısı neyse o olsun ınsallah

Neden mecburi acaba, merak edecek arkadaşlar adına da sorayım

Size katılıyorum, malesef cogu doktor da kendini düşünüyor ve ben cevremde de çok kez sahit oldum, kordon dolanmis dedi arkadaşıma, baska doktora daha gidiyordu hemen ona randevu alıp gitmiş öyle bir şey yokmus, yok kilosu fazla demiş sonra başka bir hastanede ultrasonunda doktorun dedigi kadar yani normal doguma engel olacak kadar kilosu da çıkmadı bebeğin vs vs ben gece 2.30 da doğurdum gece yarısı 3doktor hala benimleydi, ee simdi sabah 9a randevu verip isini yarım saatte bitirmek de var, Türkiye de sezeryan oranin bu kadar yüksek olmasinda doktorlarin payı buyuk, ayrıca acil bir durum olur ciddidir tabiki anne ve bebeğin sağlığı en önemlidir sezeryan veya her neyse o olur, benim söylemek istedigim farkli bir konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…