2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet tabiki sen en iyisini biliyorsun haydi bir sayfa daha yaz neyse yazmazsan sevinirim yine diyorum sana yazmak istemiyorum sende yazma bilgilerini paylas dur :)

Ayy hayirlisiyla sag salim kucagina al yavrunu okadar heycanlandimki okuyunca hayirli haberlerini bekliyor olacagiz Allah yardimccin olsun

Neden mecburi acaba, merak edecek arkadaşlar adına da sorayım

Plesanta durumumla alakalı canım. 13 hafta da yapısıklık teşhisi kondu ve aşağıda rahim üstünde

Biraz yukarı cıktı ama rahim damarlarına inme durumu nedeniyle doktor yüzde 1 bile risk varsa ve bu hayatı riskse normal olmaz dedi. Sonumuz iyi olsunda sezeryan olsun hayırlısı artık

Canim süstü gecelikti bunlar teferruat asıl onemli olan senin ve bebeginin saglikli olması ve dogmasi oyuzden hiç uzulmé hazırlığim yok diye sen bebeğini kucağına al en büyük mutluluk o işte

Kesinlikle oyle canim ve dediklerine harfiyen katiliyorum kimin ne olacağını bilemeyiz cunku hic bir sey planli gelişmiyor bak exixizimm bugun boyle doguma gidecegini biliyor muydu o da bilmiyordu dogum animizi seklimizi kafamızda tasarliyoruz sadece ama o gun gelince hersey farkli oluyor kimsenin normal ya da sezaryen yapmasi kimseyi baglamaz ki zaten bundan bizlerin ne gibi bi faydasi olabilir ki oyle bi algi yaratmaya calisalim. Dediğin gibi konun adida 2018 agustos anneleri paylasim alani yani dogum seklide konusulacak en baslica konulardan biri bundan rahatsız olunmamasi gerek

Canim bende ayni durum oldu kordon degil de basi buyuk dendi ve biz akil edipte baska doktora gidelim demedik yoksa sancim acikligim vs vardı yani sonra sezaryen oldum sezaryenimde iyi gecmedi vs bebeginde basi buyuk falan degildi doktor arkadasimiz oldugu icin ondan ogrendik yani normal sinirlardaymis velhasil keyfi bir sezaryen sonucu ben 2. kez masaya yattim.

sabırsız biraz küsüp yine geri gelir zaten sen de bu kadar hamileyi germe konuyu uzatıp da

P Pikapii canim sen sormuştun sanirim bir göz at istersen.
Kizlar ikeadaki cercevelerden alip zazzle diye bir sitede bi suru gorsel var bu sekilde onlardan cikartip kendi aksesuarlarinizi kendiniz daha uygun fiyata yaratabilirsiniz duvar sticker resimleri falanda var yazinizida kendiniz ayarlayabiliyorsunuz ingilizce bi site ingilizce bilmeywenler sayfayı otomatik cevirsin gayet anlasilir oluyor rahatlikla kendiniz yapabilirsiniz sonracigima hazırladığınız yaziyi reklamci tarzi yerlerde cikarttirip ucuza halledebilirsiniz minicik bi tavsiye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…