2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

az önce resmi görünce tam da dediğini yapmıştım
kağıt kalitesi olsun diye de fotoğraf kağıdına bastırayım diye düşünüyordum

Benım ılk doğumda 2 yada 3 santim acilma vardı gerçek kasilmalar falan baslamşti nst cikmsti 2 gun sonra doğumum olmustu sonunda yine sezeryan oldum ama acaba cocuk dediğin gibi doğum kanalına girmismydi acaba kafama takıldı şimdi dr bilmediğim içinde sormamistim, umarım girmistir

az önce resmi görünce tam da dediğini yapmıştım
kağıt kalitesi olsun diye de fotoğraf kağıdına bastırayım diye düşünüyordum
Aynen oyle canim ben ogrenciyken yani gecen sene :) fotograf baskisina aldim posterimi 15 20 tl arasi bi sey tuttu 50*70 kagit yani koca kagit ama ahrika duruyordu :) hoca geldi kagidi elledi falan yani :) o yuzden fotograf kagidindan hazir almis gibi goruntu elde edersin misler gibi de olur cokta yakisir odaniza :)

Dogum sancisi cektin mi canim. Wintersunun bile doktoru sancisini cekmesine musade etti. 5 dk da bire indikten sonra ameliyata almis. Ilkini bilemiyorum ama ikinci icin bunu doktoruna sorabilirsin zarari olmaz en azindan. Ama yine de doktorunu dinlemelisin.. risk gorurse en iyi zamani doktorun bilir

Canim konuyla P Poouh ilgileniyor..

O kadar çok örnek var ki bu yönde, sizinki de bunlardan biri, açıklığı olan sancıları olup normal doğum süreci başlamış bir anneyi bile sezeryane ikna etmeye çalışan doktor tanıdım ben

Su dakka itibariyle yaptim zaten. Hakkaten ise yariyor :))
Ozellikle bilgiye ve bilgili insana okumaya tahammulu olmayan herkesi gozardi ediyorum. Ben hayatimda boyle seyle karsilasmadim. Kime kotuluk yapiyoruz. Herkes ve bebegi icin iyi olani bildigimiz kadariyla aktariyoruz. Ne tur bir insan bilgiden rahatsizlik duyabilir

Evet tabiki de riske atilamaz

Hatrladigim kadariyla hastaneye gittigimde doğum için, 5 dkda bi agrili kasilmam oluodu nefesimi kesiodu serum falan vermislerdi daha sonra doğuma girmistim hayirlisi artık bu sefer doktora sorarım ztn benim doktor 39 dan sonra alırız diyo biraz beklemek istiyo sanirim.

Sanci baslasin bebek kendini hazir hissetsin diye düşünüyor olabilir canim. Insallah guzel bir dogumla aliriz bebislerimizi kucagimiza

Teşekkürler canım :)

Ne aksiyonlu gün oldu bugün.. sahsen ben birsey bilipte paylasmiyorsam bundan kendimi rahatsız suclu hissederim. Kimse burda durduk yere normal yada sezeryan doğumu anlatmıyor. Bnm gibi tecrubesiz olanlar merakı varsa soruyor tecrübeli biride cvp veriyor vermesin mi yani. Burda bazen bir soru bin kere de sorulduğu oluyor cvp vermk isteyen de cvp verir. Sahsen bn bütün mesajlari okuyamiyorum sormak istediğim birşeyi baska biri soruyor ama bn gormuyorum mesela... kalp.kirmayada gerek yok gozardi edin gitsn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…