2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Korkuyorum ki bu gidişle gruptaki herkes bir gun arayla doguma gidecek. Yok anam bn hazie değiim daha bnm oglum sabirli bn biliyorum oyle umut ediyorum

Sorma ben sabah sordum konu nerelere geldi :) insan meraktan bile birşey sormaya cekinir oluyor artik.
Valla bu forumlarda bazen insanlar nefretini kusuyor, tanımadığı insanlar ile dalga geçip, acımasızca elestirip, dalga gecip alay ediyorlar yargılıyorlar.. benim de başıma geldi ben burda yıllardır bir insanin canını sikacak birsey yazmadim, tartışma konusu oluşturmadim ve bundan kacindim ,hele bu forumda herkes hamile herkes hassas kelimeleri dikkatle secip dostça duygu dusunce ve tecrübelerimizi paylasmaliyiz. Ben bu forumlarin çok da faydasını gördüm, o yuzden bazı egosunu tatmin etmeye calisan sivri dilli insanlara rağmen cogunlugunun iyi niyetli olduğunu düşündüğüm arkadaşlar ile birlikte olmaktan mutluyum

Biz nefret degil bilgi paylasiyoruz canim. Bunun altinda art niyet arayan ve bastirilamamis eziklik duygusuyla saldiranlar az ötede dursunlar. Bizleri de germesinler.. goz ardi et gec... H Hunili Anne ve Sabirsiz61 taktigi muhtesem

Ağzın bal yesin

Aklim kimde biliyonz mu o pis kem gözlülerde. Hastenye de konu bn oldum ya . Kilo almamisim sanane ya. Hihhh... Hadi baska konu aciin.

Bana cevremdekiler diyor ki senin direncin yok normal doğuma senin gücün yetmez diyolar korkutuyolar beni bende korktum masada kalırsam doguramazsam diye

Bana cevremdekiler diyor ki senin direncin yok normal doğuma senin gücün yetmez diyolar korkutuyolar beni bende korktum masada kalırsam doguramazsam diye
Canim banada söylüyolardı oyle insanın gesaretini kırıyolardı sen normal yapamazsın ay boyle zor şoyle zor, doğurdum kolayca bu seferde epudural almasan zor doğururdun diyorlar, insanı gicik etmekden başka bir işleri yok, hem dr catı muayınesinde anlıyor normal yaparmıyız yapamazmıyız?

Aklim kimde biliyonz mu o pis kem gözlülerde. Hastenye de konu bn oldum ya . Kilo almamisim sanane ya. Hihhh... Hadi baska konu aciin.
Tamam acayim hemen hic yaomadigim birsey yapıp dert yanayim :) kv beni bakmaya geldi bulantilarim geri dondu diye hemde kp ile. Ben sabah 7.30 da kalktim. Kiz erken kalkiyor malum. Kp 8 de kalktı bekle bekle kaynana kalkmaz 11.30 da uyandi ben kahvalti masasini kurmusum yiyoruz yani dertsiz basima dert aldim kendi halimize kalsak ne yorulur ne sinirlenirdim :)

Aynen doktor bakıyor zaten ne olur ne olmaz söyler bakalım benim daha var

Sana bakmaya geldiler ama senden sonra kalkiyor ne hos bir durum

Hamisler hic yükseğe uzandiginiz oluyor mu? Yani mutfak dolaplari olsun,gardiroplar olsun.illa ki uzaniyoruzdur.bazen mecbur kaliyorum.bebek plesantadan ayrilir mi gercekten
Bende uzanmanın riskli olduğunu okudum o yüzden uzanmıyorum mutfak dolabında yukarıda olan kapları eşime aldırıyorum çok kullandıklarımı aşağı koyuyorum yukarda bişey bırakmadım.

Şimdi sizin bu yaptığınız bu noktada ayıp oluyor yalnız.. haklı olsanız dahi bu söylem sizi haksız duruma getirir.. tahrik ediyorsunuz ve kimse kimseye ezik diyemez yaptığınız çok ayıp!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…