2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Dualarımız seninle, forumu sıkı takip edemiyordum, acaba erken doğum riskiniz var mıydı? Bir anda mı gelisti, sizin vesileniz ile dogum cantasinj hazirliycam bugun, iyi haberlerinizi bekliyoruz
Gecen carsamba erken dogum riski var dediler
Cumartesi gece sancim artti pazar yattım hastanede
Ciktim dun gece suyum geldi bekliyoruz

Canım geçmiş olsun şükür ki riskli haftaları geçtiniz kilosuda iyi çok şükür maşallah. Rabbim yardıcınız olsun inşallah

Aynen doktor bakıyor zaten ne olur ne olmaz söyler bakalım benim daha var
Sen onu diyen kişileri dinleme. Yeter, özgüvenli ol sen kadınsın ve allah bu görevi kadınlara vermiş cünki aslında kadınlar daha güclü. Ama eyer bir sorun olursa vs ve dr sana sezaryan önerilse ona guven. Dr senin için en iyisini söylüycek.

Bende sol kasik agrisiyla uyandim kizlar halada gelip gidiyor ama sadece solda var ve bebekte oynuyor gaz agrisimidir yada bebekmi baski yapiyordur yoksa sanci falanmi
Tecrübesizlik çok kötü birşey içim yırtılıyo gibi oluyo sancı oluyo bazen adetim gelecekmiş gibi oluyo sessizce bekliyorum düzelince rahatlıyorum sag salim sağlıkla kucagımıza alsaydık bi derin nefes çekerdik

canım haftan gayet iyi umarım sağ salım kavuşursun bebişinle güzel haberlerini bekliyoruz.

Ciğer geliştirici iyne oldunmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…