2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Anneler iki gündür agrim vardı ve asagi da hissediyordum bebek hareketlerini baskı yapıyor ve yürümek iskence oluyordu bugün doktorumla konuşup muayeneye gittim benim kız ters dönmüş popo asagida bu yüzden agrim fazla oluyormus çok şükür bi sıkıntımız yok bugün 29+5 iz kilomuz 1523 olmuş bana az gibi geldi sizin Bebislerin kilosu nasıl ?

Evet ama evde kimse olmayınca mecbur kalıyorum. Zaten üst dolaptakileri aşağılara koydum bir daha cıkmıyayım diye dedim birde düşersem evde kimsede yok Allah korusun düştüğüm yerden kalkamam
Evet canım bende eski evimde hepsini tezgaha koyuyordum eşim gelince yerleştiriyordu dikkatli olmamız lazım

Bilgisini paylasana bilmis denebiliyorsa bilgiden rahatsiz olana da ezik denebilir. Bana veya sabirsiz gibi tecrubesini paylasana da kimsenin bilmis demeye hakki olamaz. Buni da gozardi etmeyelim canim

Hay agzina saglik canim.. yazinca kotu oluyoruz bilmis oluyoruz baski kurmus oluyoruz ama dogrular bunlar maalesef

teşekkürler canm . ama ben çalışmayacağım yani izin parasında günlük kaybım olur diye duydum ama
Rica ederim canım Ben çalıştığım kurumun personel işlerine ve ayrıca doktoruma sordum. 32+1 denildi. Eğer kafan karistiysa kurumunda bu durumu iyi bilen birisi mutlaka vardır ona sorup içini rahatlat ; )
İzin parası konusunda hiç bilgim yok maalesef

29+2 de 1400 dü seninki de gayet normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…