2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah ilk dörde girecem diye diye kaptırmayacağın belli oldu sırayı :) ben sıramı isteyen herkese veriyorum çünkü ne oğlumun nede benim hiçbir hazırlığımız yok. Hepinixi teker teker yollayıp en son ben girerim artık doğuma :)

Borjomi getirdimi baban bak yolliyim getirmediyse
Unuttum ki söylemeyi. İlaç isteklerimi aldırmıştım sadece. Erzağı otobüse veriyorlar bizimkiler, burda alıyoruz canım daha çayım, pirincim, reçellerim falan gelecek, onlarla beraber yollatırım. İyiki dedin bak, yarın söyleyim

Ben bayramı atlatayım, dr um olmayacak, devlete gitmek zorunda kalmayayım diyorum sonra artık bakarız :)

Sus bak asıl ben ağlarım zaten tekim gurbette oğlumda gelmiyor havuza giriyormuş orda beyefendi sen geleceksin nasıl olsa diyor
Valla benimkinin de geri kalır yanı yok, güle oynaya gidiyor. Duygu sömürüsü yapayım diyorum umurunda değil. Deniz havuz ilgi aklını almış bunun da. Anne yüreği bambaşka gerçekten. Bakıyorum ona içim cız ediyor deli gibi kokluyorum

Surekli akmaya devam ediyor canim ama riski yok en azindan ciger gelistirici igneler etki etsin diye bekliyorlar insallah 12 satten az kaldi
Sayılı saat çabuk gecer azıcık kaldı kuzuyla iyice hasret giderip direk haber ver bak beklicez burda oğluşumla kardesin güzel haberini

Şimdi ben Doğum da annemlerde olucam en az 1 ay orda kalıcam oraya nasıl beşik almalıyım sizce nerde uyuyacak bu bebek :)
Bir ay için sepette de uyur, bebe çantasında da bebek arabasında da. Sadece bir ay içinse alma canım daha büyükken geldiğinde beşik değil de yatak alırsın belki.

Oy kuzumm benimm duygusal annem.. Oyle csnim gurbetlik zor benim ailem 2 saat uzağımda ama sanki 2 saatlik uzaklik bir de seninki daha zor... Napalim sukur yine iyi olduklarini biliyoruz degil mi Allah baska ayriliklar vermesin sevdiklerimizin sesini duymak bile aslinda buyuk bir ödül oluyor cogu zaman bizlere.. Kizin icinde Allah kavustursun canimm insanin yavrusundan ayri kalmasi gercekten zor ama artik büyüyorlar ve onlarinda boyle degisikliklere ihtiyaçları var guzel guzel vakit gecirsin insallah imkan varsa bol bol arasirsiniz gun icinde

Bir ay için sepette de uyur, bebe çantasında da bebek arabasında da. Sadece bir ay içinse alma canım daha büyükken geldiğinde beşik değil de yatak alırsın belki.
Orda şimdi çok gelen gidende olur yani öyle çok pahalı olmayan ufak birşey alayım diyorum Babasıda dedi bugün alırız ufak birşey dönerken getiriz gündüzleri salonda yanında otururken falan uyutırusn belki lazım olur dedi

Ben bayramı atlatayım, dr um olmayacak, devlete gitmek zorunda kalmayayım diyorum sonra artık bakarız :)
Aman gelecek haftada olmasın dur sen çok yakınlara bakıyorsun 34. Haftadan sonra gelsin poposuna vururum bak dursun azıcık daha kuveze gerek kalmasın sağlıkla gelsin

Benimki görüntülü arıyor sadece tek istediği şuan yeni bir ipad nereleri gezeceği zaten daha yeni haberi olacak kardeş olacağından dktruyla görüşüp öyle söyliycem çok korkuyorum üzülecek diye

Aman gelecek haftada olmasın dur sen çok yakınlara bakıyorsun 34. Haftadan sonra gelsin poposuna vururum bak dursun azıcık daha kuveze gerek kalmasın sağlıkla gelsin
Aminn aminn canım. Senin dediğin olsun inşallah. Sen de tam 39-40 haftada doğur nur topu gibi tontik oğlunu inşallah.

Şu anne yanı katlanan beşiklerden. Çok mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…