2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah üzülmez canım ya. Tabiki tepkisini bilmek imkansız, ama belki mutlu olur tek olmayacağı için. Benimki zaten istiyordu ama büyük kızım ilk başta çok tepki verdi. Sonra konuşa konuşa kabullendire bildik şükür ısındı gibi. Gerçi doğmadan belli olmaz yine ama ılımlı görünüyor.

H&M de vardı çiçekli taçlar hem de 10 tl. Dün bakmıştık kızımla beraber .

İnşllah alışırlar bizim büyükler hala kabullenemiyorlar işte bakalım doğunca belki o kardeş sevgisi içlerinde olur kendi oğlum için bir şekilde o kardeş olarak görür ilk başta tepki versede ama işte büyükler anneleri bırakmaz normal düşünmelerini

Aynen. İş annede bitiyor. Ben de birinci dönem tatilinde konuşarak sevdirdim.
Ama kuzum, kanları bir. Şimdi yok mok dese de görünce o kan var ya, nasıl çeker. Kan bağı ille istetir.

Sağol canım. Yarın bir bakayım denk gelir inşallah. Çarşıya da çıkacağız. Orda da bakarım sağolasın canım
Zevk meselesi ben çok beğendim ama tesettürlü olduğum için almadım ama pişman oldum. Ben de 2 tane alıp iki kıza takayım diyorum resim için , orda hiç aklıma gelmedi eve geldim jeton düştü

Sana neden serum uygulamıyorlar o zaman? Ben ağız yoluyla hiçbir ilerleme gösteremedim ancak 2 gün içebildim ilacı. Doktor hemen rapor yazdı devlet de karşıladı serumu taktırdık.
Bilmiyorum ki. Uygulanabileceğini bilmiyordum canım. Farklı farklı markalar yazıyor her sefer. Bazılarını sgk karşılamıyor, sidefer gibi. Her defa bir farklı marka.artık kanazlığı olanlara bende var al iç diye veriyorum. Evde kalacağına hayır olsun birine diye. Kendim de böyle zorlanıyorum işte. Bu sefer gidince teklif edeyim serumu.

Sağol canım. Yarın bir bakayım denk gelir inşallah. Çarşıya da çıkacağız. Orda da bakarım sağolasın canım
Zevk meselesi ben çok beğendim ama tesettürlü olduğum için almadım ama pişman oldum. Ben de 2 tane alıp iki kıza takayım diyorum resim için , orda hiç aklıma gelmedi eve geldim jeton düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…