2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Zevk meselesi ben çok beğendim ama tesettürlü olduğum için almadım ama pişman oldum. Ben de 2 tane alıp iki kıza takayım diyorum resim için , orda hiç aklıma gelmedi eve geldim jeton düştü
Ben lohusa taclarını deneyince çok abartılı geldi bana. Kendim minyon tipliyim sanki yüzüm kadar birşey var kafamda gibi. Oyüzden küçük çiçekleri olan bir taç, ya çember daha hoş durur sanki.

Ben lohusa taclarını deneyince çok abartılı geldi bana. Kendim minyon tipliyim sanki yüzüm kadar birşey var kafamda gibi. Oyüzden küçük çiçekleri olan bir taç, ya çember daha hoş durur sanki.
Minikti çiçekleri ,ayrıca çemberdi çok hoştu bir de indirime girmişti normalde 25-35 arası o taçlar. Yarı çiçekli olanı da vardı onlar da güzeldi. İnşallah orda da bulursun.

Ben tedavime hemotolojide devam ediyorum doktorum profesör ,bana pekmez kan yapmaz ,kilo yapar gerek yok yemene dedi. Boş yere kilo alırsın hamile halinle dedi
Bize öğretilen de benim okuduğum da, benim doktorumun her muayenede söylediği de bu şekilde ama tabiki Hematolog hocanın dediğine de saygım var çünkü ayrıntılı araştırma yapmadım bjnjn üzerine . Pekmezin enerji değeri çok yüksek yani tüketirken dikkatli olmakta fayda var malum kiloya da dikkat etmek gerek. Bir de kansızlığın nedeni önemli , Demir eksikliği mi , yediklerimizden faydalanmamızı sağlayacak emilimin bozukluğu mu, adet kanaması gibi kan kaybı mı, genetik bazı rahatsızlıklar mı ve daha bir çok farklı nedene bağlı kansızlığın tedavisi birbirinden farklı olabiliyor. En sık görülen Demir eksikliği olduğu için tedavide de besin ve veya yanında ilaç takviyesi gerekebiliyor. Benim Düşüncem günde bir kaşık pekmezin şeker hastalığı da yoksa bir zararı olmayacağı üzerine faydası olacağı şeklinde :)

Kızlar karnımın icin de sürekli bir acı agri var nette saçma sapan şeyler okudum korkuyorum
Canım neti okuma, orda yazılanları kafayı yedirir insana. Sürekli ağrı kasılma değildir, o sancı aralıklarla geliyor. Üşütmüş olma ihtimali varmı? Klima, vantilatör gibi?

Tatlı kaşığı mı olacak peki yoksa çay kaşığı mı? Bana kalsa yemek kaşığı ile de yiyebilirim

Kızlar bugün kontrolüm vardı bebiş iyi 1600 gr olmuşuz ama hala erken doğum için uyardı dr pislikten kimse ölmemiş bişey yapma yat pişmanlık fayda etmez bebek çok küçük küvöze girmesin dedi progestanı fitil olarak devam edicem 34. Haftayı doldurana kadar bu arada ciğer geliştirici için diğer geldiğinde karar verelim dedi iniallah bir tek progestan yeterli olur sanırım benim dikkat etmem önemli olacak inşallah hepimiz sorunsuz kurtuluruz

Bu kadar ciddi uyardıysa bence sende biraz daha dikkatli olacaksın artık. Küçük çocukla çok zor ama birkaç hafta daha sabır diyip dişini sıkman lazım.Yardımcı birini bulma ihtimalin yok mu gün aşırı gelip evi derler toparlar hatta yemek yapar .

Şükür iyisiniz canım, bugün sesin çıkmamıştı hiç. Oğluşla ilgilenen ve bir tabak yemek yapan biri olursa sen de rahat rahat dinlenirsin. İnşallah hallolur canım.

Canım neti okuma, orda yazılanları kafayı yedirir insana. Sürekli ağrı kasılma değildir, o sancı aralıklarla geliyor. Üşütmüş olma ihtimali varmı? Klima, vantilatör gibi?

Zaten okuduğum şey plasentanın erken ayrılması vs ole seyler delircem oturdum ağlıyorum artık bıktım kendimden gazında var gibi ama insanlar yazmışlar bizde gaz sandık vs ailemin yanındayım insanlara hadi acile gidelim demekten ben biktim artik napcam blmiyorum

Canım öyle deme. On kere boşuns gitmiş olmak bir kere ihmal etmekten iyidir değilmi?! Bence barsakları üşütmüşsün. Hafiften ört birşeyle karnını ayağını soğuktan koru bakalım sabaha kadar geçecekmi. İnşallah geçmiş olur yarın

Ramazan öncesi kadın geldi bahar temizliğim yağıldı ama ben ramazanda kimseye kıyamadım çalıştırmaya yoksa planım o canım bayramdan sonra gelmesini isticem artık ağır herhamgi bişey yapmazsam sıkıntım yok çok şükür

Şükür iyisiniz canım, bugün sesin çıkmamıştı hiç. Oğluşla ilgilenen ve bir tabak yemek yapan biri olursa sen de rahat rahat dinlenirsin. İnşallah hallolur canım.
Ancak fırsatım oldu yazmaya birde haberlerde gördüyseniz maraşa afet vurdu net falan yoktu kıl payı eve gelmiş olduk gittiğim hastane ve çevresini bildiğiniz sel bastı on dk ile kurtulduk onun şokundaydım

Ancak fırsatım oldu yazmaya birde haberlerde gördüyseniz maraşa afet vurdu net falan yoktu kıl payı eve gelmiş olduk gittiğim hastane ve çevresini bildiğiniz sel bastı on dk ile kurtulduk onun şokundaydım
Çok geçmiş olsun canım Allah oradaki insanların yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…