2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba gene şöyle bakabildim çok hızlı ilerliyorsunuz yetişemiyorum işim biraz yoğun bayram öncesi ve artık daha çabuk yoruluyorum bayramda evde sadece dinlenip çanta hazırlamak istiyorum tabi 3 gün neye yetecekse. Bende strestenmi hormonlardanmı duygusallık arttı en ufak birşeye gözlerim doluyor ve hiç istemiyorum normalde öyle sulugöz değilim ve iştede hiç iyi olmuyor cnm sıkılıyor bu duruma sizde de varmı

Kizlar uyanik olan varmi benim gibi ben bi uyandim bidaha uyuyamiyorum
Ben de uyandımm :-(

Oğluşun iyi olduğuna sevindim canım inşallah hiçbirşeye gerek kalmaz sağlıkla vaktinde alırsın kucagına. Dinlen bol bol doktorunu dinle imkanın varsa yat iş yapma kuzum. Isırmalık olmaya başlamış oğluşun maşallah

Ben uyanık karında batma acı varken birde baş ağrısı cikti tansiyonum 13 8 olmuş tekrar ölçücem yoksa gidicem hastaneye

Canım gün içerisinde yaptgımz iş güç gezme vs bile etkılıyo artk hepımızı

Söylemesi kolay tabi de düşünmemeye calıs mumkun oldgnda tv seyret uyu rahatlamaya calıs

Herkese gunaydin, ben vekaleten kocası olarak sizlere yazıyorum. Kartal Atlas'ımız saat 04:15 itibariyle aramıza katıldı. Kendisi şu anda yeryuzunde 2190 gr lık bir yer kaplamakta. Doktorumuz durumun stabil oldugunu ve herseyin kontrol altinda oldugunu belirtti.Su andan itibaren hizli bir sekilde kendisini toparlamasini bekliyoruz. Iyi dilekleriniz icin tesekkur ederiz. Esimin hepinize selami var.

Gözünüz aydın. Hayırla sağlıkla büyüsün tez zamanda evinize gelin insallah

Geçmiş olsun. Hayırlı sağlıklı bir bebek oldun inşaellah. Gözünüz aydın. Böyle haberlerle uyanmak ne güzel

Ben tedavime hemotolojide devam ediyorum doktorum profesör ,bana pekmez kan yapmaz ,kilo yapar gerek yok yemene dedi. Boş yere kilo alırsın hamile halinle dedi
Bak bu belkide doğrudur cnm deli gibi pekmez yediğim ay kansizlik cikmistı bende, pekmez niye kan ypmadi diye dusunmustum. Geçmiş olsun cnm

Gözünüz aydın iyi olmalarına çok sevindim Allah analı babalı sağlıklı büyüytsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…