2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

MasAllah kuzucuga cnm, inş zmninda gelir sakin yorma kendini en onemlisi sen ve bebeginsin.

MasAllah kuzucuga cnm, inş zmninda gelir sakin yorma kendini en onemlisi sen ve bebeginsin.
Teşekkür ederim canım iyi olucaz inşallah ben inanıyorum drda dedi ah şuram ağrıyor vah çok kötüyüm deme olumlu düşün iyi olsun dedi ki zaten bende başlamıştım sonundaaaaaa

Bugün minnoş da ben de uyuyamadik heyecandan. Bir kontrol öncesi klasiği
Al benden de o kadar bizimde görüş günü bugünheyecandan uyku tutmuyor en son kordon dolanmıştı inşallah kurtarmıştır kendini bu arada 2 haftalık kontrollere başladık en azından daha sık görüşecez

Gözünüz aydın ne güzel bi hbr :)) Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ins hızlica toparlasin minik adam tekrardan tebrikler

Kolay gelsin şimdiden:) bende de var sukugözlük hop ağlayasım geliyo gözlerim doluyo zor tutuyorum kendimi hep bu hormonlar

Teşekkür ederim canım iyi olucaz inşallah ben inanıyorum drda dedi ah şuram ağrıyor vah çok kötüyüm deme olumlu düşün iyi olsun dedi ki zaten bende başlamıştım sonundaaaaaa
İyi olucak inş cnm içini ferah tut bak bu haftalara kadar geldin. Bu arada bize bak millet yatio horoz gibi erkenden ayaktayiz gece zor uyuruz sabah erkenden kalkariz valla fizyolojimiz bozuldu

Gözünüz aydın.. Sağlıcakla tez vakitte geçin evinize.. sağlıkla mutlulukla büyüsün Kartal Atlas:)

Anneler günaydın bir şey sormak istiyorum, şu anki oturduğum ev dubleks ve yatak odaları üst katta, üst kata bebek karyolası aldık, ancak gün içinde hep alt katta olacağımız İçin salona da bir şey almak istiyorum, sallanan ana kucağı mu almalıyım yoksa tam yatan beşik gibi bir şey mi almalıyım? Önereceğiniz marka var mı? Bebeğim hem gündüz uykularını uyusun hem memlekete giderken götürelim hem de 2-3 aylık olunca sallanıp oyalansın istiyorum

Evet yaa benim mutfak dolaplarim cok yüksekte mecbur kaliyorum bazende dalginlik oluyo esniyorum.yani bebegin eşi ayrilsa Allah korusun kanama vs olur sonuçta dimi

Hep dikkat edeceğim diyorum sonra hep unutuyorum. Riskli gebelik değilse bir şey olacağını sanmıyorum. Geçen dkkat edeyim diye sandalye koyup çıktım. Sonra inerken unutup sandalyeden hoplayarak indim

İyi olucak inş cnm içini ferah tut bak bu haftalara kadar geldin. Bu arada bize bak millet yatio horoz gibi erkenden ayaktayiz gece zor uyuruz sabah erkenden kalkariz valla fizyolojimiz bozuldu
İnşallah canım benim yaaaa fizyoloji biyoloji hepsi birbirine karıştı inan uykum var ama uyuyamıyorum

Sağol canım şuan yok bayramdan sonra bi bayan başlayacak inşallah yanımda

Allahım analı babalı büyütsün en kısa zamanda sağlıkla yuvanıza dönmeniz dileğiyle minik prens ve ana kraliçeye selamlar :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…