2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hem ana kucağı hem babynest lerden olabilir.. her bebek farklı oluyomuş çünkü. 4moms alıp hiç kullanamayan arkadaşım var benim

Hoş gelmiş Kartal Atlas bebek dünyaya Gözünüzaydın Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün Güzel aydınlık günleri olsun Kartal Atlas bebeğin

Bebişin iyi olmasına çok sevindim bir de bebiş üzer uslu uslu beklerse daha ne isteriz , zaten ufaklık var uğraşıyorsun canım bir de temizlik falan yapıp aman yorma kendini . Biz öğrenci evinde sınav zamanları arkadaşımla derdik ki aman kaynanamız mı var görecek şimdi yapmayıverelim

Oh şükürler olsun çok sevindim :) Manavgat’ımın bebeği olunca bir kere daha sevindim çok şükür sağlığınız yerindeymiş hayırlı uğurlu olsun , Allah sizlere bağışlasın , hayırlı sağlıklı mutlu uzun ömrü olsun inşallah Sıra şimdi sizin için onu koklayıp ayaklarını ısırmakta

Hayırlı olsun maşallah

Kanaman bittigi anda gusul abdestini alip ibadete devam edilcegini biliyorum ama herkesin lohusaligi ayni bitmedigi icin 40 gun denmis

Ya canım benim geçiçek Bu konuda pek bir bilgim Yok ama çabuk kalkıp yürümek lazım diyorlar ama şimdi nedesek olmuyor Bende çok korkuyorum bu sezaryenden
Valla ben de öyle çevremde herkes normalden korkuyor , kendileri tercih eden çok sezeryan, ama ben de sezeryanden korkuyorum, doktoruma da söyledim bakın durum böyle böyle son secenegimiz olsun sezeryan, cevremde bahane bulan doktor çok lutfen bana hassas davranın, tamam epidural normal dogumdu ve son 1saat bebeğin kanaldan cikmasi kolay degildeana çıktıktan sonra hop masadan ayaklarımın üzerine kalktimve sikayetim olmadi herşeyi yapabildim hatta eşim "şimdi anlıyorum eskiden buyukler dogum yapip o gün ovaya giderler calisirlarmis" dedi

Evet bende öyle korkuyorum narkoz almaktan en çok korkuyorum bende normal Doğum yaptım şimdi ailem ve eşim sezaryen istiyor şartlarda öyle gösteriyor ama ben hep diyorum inşllah verdiği gününe bir gün önce falan belki sancım gelirde kendim doğururum

Gozumuz aydin hayirli ugurlu olsun allah anali babali buyutmeyi nasip etsin

Merhaba benim evde ayni duzende ama memlekete goturme vs planlarim olmadi hic.o yuzden ilk oglumda ve simdikinde ana kucagi, koltuk ve bazen bebek arabasi kullanmayi dusunuyorum yine.ev benim ki gibi giris katsa zaten disaridan uyuyarak geldiginde arabada kalmasi daha iyi oluyor uyanana kadar.sallanan besik vs seyleri sevmiyorum.bebekler bir alosti mi daha fazlasini istiyorlar.kucagimdayken bile sallamadim 1 numarayi.ihtiyaclarini iyice belirleyip uygun birsey alman en iyisi bence.

Maşallah.. gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah, en kısa zamanda toparlar inşallah yavrunuz.

Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün. İnşallah tez zamanda toparlar oğlunuzla evinize ddönersiniz.

Şartlar öyle gösteriyor derken?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…