2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende öyleyim canim cok duygusal biri oldum..hic oyle degildim ailem bna sen cok güçlüsün erkek gibisin derlerdi.kolayina aglamazdim oyle.simdi kırılgan duygusal alingan biri oldum.hormonlar mi annelik icgudusu mü bilmiyorum..yalniz değilsin yani

Ayy harika bi haberle karsilasmak ne güzel sabah sabah.Allah anali babali saglicakla buyutmek nasip etsin ins.gozunuz aydın.

Cok cok cok agrim var
Normal dogurun yapabiliniyorsa
Cok fenayimmmmmm
Allah anali babali buyutsun canim cok cok gecmis olsun agrilarin tez zamanada dinsin insallah agrin olmaz mi bildigin ameliyat sonucta normal dogum sonrasi gram agrim olmamisti o yuzden normal normal diyoruz ya hep anne ve bebek icin problem yoksa hem annenin hem bebegin toparlanmasi cok daha hiizli oluyor senin de agrilarin bi an once diner insallah canim

Gözünüz aydin hayirli saglikli ömrü guzel evlat olsun insallah.

interiorarchitect Beboşun pozisyonu baş asagida idi. Sırtı sağda, totoşu göbek üstünde ayaklar da geriye kalan yerdeymiş Bu durumda senin minnoş da donmus olabilir.
Çalışabilir raporumuzu aldık bugün. Yalnız ben Nst ye falan girmedim. Karşıdan bakınca iyi görünüyorum zannımca :)
Minnoş da 2255 gr olmuş. Uzun bacaklı bir hatun olacakmış.
İlk defa 3 boyutlu bir foto alalım dedik ne mümkün uzaylı gibi bişey çıktı. Ahhh bu göbek yağları ahhhh moralimi bozdular

Bende sezaryandan korkuyorum iki normal dogum yaptim normalden korkmuyorum

Cevabın İçin teşekkür ederim Bebek oto koltuğu olabilen ana kucağında uyuyor değil mi eve geldiğinde,arabadan alıp eve getiriyorsun , o da mantıklı aslında

Hem ana kucağı hem babynest lerden olabilir.. her bebek farklı oluyomuş çünkü. 4moms alıp hiç kullanamayan arkadaşım var benim

4moms gibi ürünler çok pahalı bir de, o kadar para vermek de istemedim, chicco baloon ana kucağı hoşuma gitti, hem de kolay taşınır odadan odaya gibi geldi

Neguzel gòrmùssún bebosunu masallah

Günaydın kızlar..
exixizimm gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün. Insallah ağrıların da hemen geçer. Bayram şekerinizle iyi bayramlar diliyorum.

Arkadaşım yeni doğum yaptı. 4 cm açıklık ve sancı varken bebeğin yüzü ters olunca doktoru “doğum kanalına girmeden acil sezaryene almalıyız” diyerek almış. Farklı dr yorumları var demek ki konuyla ilgili. En güzeli normal doğum ile bebeğin kanaldan geçerek bağışıklığını güçlendirecek mikrobiyatayla karşılaşması. Ama illa sezaryen olacaksa bazı doktorların spançla anne kanalından bebeğin üstüne sürdüklerini okudum. Belki hiç yoktan iyidir diye düşünüyorlardır

Cevabın İçin teşekkür ederim Bebek oto koltuğu olabilen ana kucağında uyuyor değil mi eve geldiğinde,arabadan alıp eve getiriyorsun , o da mantıklı aslında
Oyle de olur ama onda uzun sure tutmamaya calisilmali.cok saglikli olmadigini duymustum.arastir yine de sen.bana cogu yer yakin sayilir.arabadan cok yuruyusu tercih ediyorum.duz yatan bebek arabalari var.onlardan kullaniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…