2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Oy masallah kuzucuga uzun bacakli hatunlarda pek guzel olur :) Allah kaderini de guzel yazsin insallah canim bazi doktotlar 34 ten itibaren nst ye aliyor o yuzden istememistir belki.
Hadi insallaj benim findik kurdumda donmus olsun :) seçimin ertesi gunu tatil olacak mi canim sen calisiyorsun bilirsin benim doktor randevum o zamana denk geliyor eger tatilse 26 sina alim randevumu

Sağlıklı, huzurlu, uzun ömürlü olsun inşallah. Allah anasına babasına bağışlasın.

Şartlar öyle gösteriyor derken?
Eşimin yanında olması için canım yanı sağlık problemleriyle alakalı değil şuanda ama bilmiyorum daha önce başka bir dktrda 2 kilodan fazla bir bebeğinde Doğum yapmamın zor olacağını söylemişti ama neladar doğru bilmiyorum

Şimdi ben Doğum da annemlerde olucam en az 1 ay orda kalıcam oraya nasıl beşik almalıyım sizce nerde uyuyacak bu bebek :)
1 ay kalacaksan besık alma bence reflu yatakları var onlardan alsan ıdare eder bence . Benım gorumcem 15 gun once dogum yaptı anne yanı besıgı olmasına ragmen gecelerı bebegı onda yatırıyor kendı yatagında

Ben hamak besik aldim canim iturma odasi icin yasina girene kadar yatiyormus benim bi arkadas kullaniyo sende alabilirsin

exixizimm hayurli evlat olsjn insallah gözünüz aydın
Agrilarin da tez vakitte geçsin
Bayram’ın en güzel hediyesini aldınız

gazelim_24 ben n11 den. Besik aldım herşeyi icinde 250 TL’yi oyle bisi bakabilirsin sonrasında pek ise yaramaz ama demonte olduğu icin fazla yer de kaplamaz

Gecen surekli kontrole gittigim dr izinde oldugu icin onun yan tarafinda ki dr a gittim ilk defa. Ilk dogumumu sordu normal yaptim bunu da oyle istiyorum engel bisey cikmazsa dedim. Sonra bu muhtemel dogum tarihi 7 agustos ama sezeryan olacagi icin 1 agustos dedi ben sok bakakaldim oyle yuh dedim icimden arkadasim onda dovum yapti 2 gun gunu gecince sezeryana aldi hemen benim ilk dogumda 5 gun gecmisti dr um normalciydi problemsiz dogdu. Dedim ki allahtan bunda dogum yapmayacagim herif direk zihniyetini belli etti

1 ay kalacaksan besık alma bence reflu yatakları var onlardan alsan ıdare eder bence . Benım gorumcem 15 gun once dogum yaptı anne yanı besıgı olmasına ragmen gecelerı bebegı onda yatırıyor kendı yatagında
Teşekkür ederim canım bakıcam onlarda muhakkak
Ben hamak besik aldim canim iturma odasi icin yasina girene kadar yatiyormus benim bi arkadas kullaniyo sende alabilirsin
Nerden aldın canım bakayım bende netten

Eklentiler

• svava-elyafli-hamak-svavacomtr-21.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar sivilcelerim cîkmaya basladi buzamana kadar hiç yoktu cenemde 2 tane var suanda kocamanlar fondotenle falanda kapanmiyo uyuz oldum neden acaba

Hahaha .kv gelemiyor maalesef işte iyi olmadığım için yok yani olsada benim evim onun en temiz halinden pis hali bile temiz ki

Canım bildiğim kadarıyla tatil değil. Eğer farklı bir duyum alırsam haber veririm
Doktorum bir sonraki kontrolde Nst ye gireceksin dedi. Biz de bu deneyimi o zaman yaşayalım dedik ve beklemeye başladık :)))

Ogretmen degilsen tatil yok canim bu zamana kadar ogrencilere ve ogretmenlere izin oluyordu okullar eski haline gelsin diye ama okullarda kapandigi icin diger kurumlarda tatil yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…