2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar birsey soracam bu benim cimcime hareket ettikce alttan sanki kemik kirilip disari sikacakmis gibi oluyo sanki gene ayaklariylami tepiyo nedersiniz

Hayırlı uğurlu olsun maşşallah kilosu da çok güzel küveze gerek kalmadan evinize dönersiniz inşallah
Ben Antalyalı olarak sen Antalyada yaşayan olarak grubun başını çektik desene :))

Canım bildiğim kadarıyla tatil değil. Eğer farklı bir duyum alırsam haber veririm
Doktorum bir sonraki kontrolde Nst ye gireceksin dedi. Biz de bu deneyimi o zaman yaşayalım dedik ve beklemeye başladık :)))
Tmm canim senden haber bekliyorum o halde değişiklik olursa :)
Ya klise olacak ama nasil hizli gecti zaman nst bekliyoruz artik saka gibi ben daha dun napcam daha oglum kucuk diye sizlaniyordum simdi bir telaş ya erken gelirse ya donmezse esyalsri hazir degil vs diye :) guzel gunler gorelim insallah hayirlisiyla 1 yas kutlamalarini konusalim burada :)

Oy masallah sukurler olsun ssg salim geldi dunyaya aceleci minik kus :) saglikla evinize geçtiğinizin haberini de alalim hayirlisiyla insallah :)

Canim insallah 34 degil 38 39 lari da gorursun doktorun dogru söylüyor yat dinlen olabildigince senin icinde zor cocuklusun insanin sabrida gelmiyor ama doktorunu dinle sen sabretmek gerek insallah saglikla vakitlice gelsin kuzucugun

Canim insallah 34 degil 38 39 lari da gorursun doktorun dogru söylüyor yat dinlen olabildigince senin icinde zor cocuklusun insanin sabrida gelmiyor ama doktorunu dinle sen sabretmek gerek insallah saglikla vakitlice gelsin kuzucugun
Çok sağol canım çocuklu olan anlar cidden zor oluyor biraz ama ev işi vs yapmayınca sıkıntım yok yemek vs de oturduğum yerden hazırlayıp pişiriyorum sadece az kaldı bunaa da çok şükür sağlıkla gelsinler hepside inşallah

Yaşadığım ilcede özel bir hastanede öyle bir doktor var yıllardir taktiği belli, anne sezeryan istiyorsa zaten tamam, ama normal düşünenlerin de başta gazını (gebelik süresince muayene test tahlil vs yolluyor parasını) alıyor sonra doğuma yakın haftalarda muhakkak bi bahanesi var, annenin duygulariyla oynayip bir şekilde riskli deyip sezeryane alıyor, dogum sureci baslamis acikligi olan arkadasi bile psikolojik baskı altına alıp emin misin bak, zorlanacaksin bak vs deyip ikna etmeye çalışıyor. Yillardir bir tane mi normal doğum yaptirmaz insan, hastanenin hissedarı aynı zamanda bu kadın dogumcu doktor)

Cok iyi anliyorum seni canim yapmicam dinlencem dedigim gun bile bir dunya is cikiyor evde kucuk bir oglan cocugu olunca Allah canlarını sag etsin sen sadece sabret yormadan yap yemegini vs bebiste zamanini beklicek Allahin izniyle

Himmmm onun niyeti kotuymus allah islah etsin oylelerini

gazelim_24 canım bu hamak beşikte bir yaşına kadar buna sığar iyi hoş ama döner ve uyandığında ayağa kalkar bunun içinde biraz tehlikeli olur eğer odadan hiç ayrılmıcaksan yatırırsın anca o mesela ben uyuttuğum an çıkıyorum yanından anında çıt duysa uyanıyo çünkü bebek telsizi kullanıyorum

bi ebebek e bakıyım dedim büssürü masraf çıktı yine
aziz bebenin bi hastane çıkışının battaniye ve tulumunu aldım,ikili bi tulum,bi hırka,bi yelek,bide hiç aklımda almak yokken park yatak da aldım
pek araştırmamıştım kampanya vs var mı başka yerlerde diye ve özellikleri neler aranmalı pek bilmiyorum pat diye aldığım ilk önemli eşya olabilir bu park yatakbakalım iyi çıkıcak mı ayrıca faaliyet önlüğü sepette 7 tl ye geliyodu onu da attım sepete
grubumuzdaki doğumlar beni de heycanlandırıyo sanki her an doğurucakmışım hissiyatı oluşmaya başladı

Eklentiler

• AD1CE31D-B971-4D25-A81B-70D3A96580F7.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 64
  • 9920B7BB-60FD-4F27-AEC0-40CEF4615E8B.webp
    9 KB · Görüntüleme: 65
  • E7D1C1D6-9B53-47FF-AE96-320737BDA32A.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 64
  • 7DD82197-6549-4692-AED8-6C67546768D0.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 60
  • B5BD96D1-5570-4434-989E-DF5D2DC5862C.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 59
  • 30B55917-1991-4C5F-950B-12F85CD3270D.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 63
  • 014647DF-B134-487D-851D-3B8CB49DA99C.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…