2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ben zaten annemelerde kullansam 1 ay sonrada evde bir kaç ay kullanırım yeter zaten kendi evime park beşik aldım ama Doğuma Türkiye de olacağım için ufak birşey alırım diye düşündüm bu hamak beşikler 6 ay kullansam yeter kendi evimde belki hiç kullanmam

Çok güzeller hemde uygun hepsi Bende Aziz bebeden bir tane daha hastane çıkışı alıcam

doğru diyosun canım ya ben bir aylık bişy aradığını göz ardı etmişim torununun torununa kalsın mantığına büründüm bi an sen her türlü ufak tefek bişey aldığında iş görür o zaman bi bak bakalım inş güzel bişey bulursun park yatağı ne kadara almıştın markası neydi

Markasın ne olduğunu hatırlamıyorum canım topluca alışveriş yapmıştık ama sanırım 700 falan birşeydi

Eklentiler

• 854C967E-56AC-4DCF-BC83-E547304CA003.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 61
Bizim evde de cok iş var ama kasıklarım agrıyo. Bisey kaldırsam 15 dk uzanıyorm. Mesela cam silesim perde yıkayasım var ama elimi bile sürmuyorm
Yaparsin cnm . Bnm ki sirf can sikintisndan... Camlarijn bir kismini sildim perdeleri esime taktirdim.camlari sil diyorum diyoki kim goruyor bosver. Erkek kafasi iste

Güle güle kullansin kuzucuk

Kolay gelsin şimdiden:) bende de var sukugözlük hop ağlayasım geliyo gözlerim doluyo zor tutuyorum kendimi hep bu hormonlar
Teşekkür ederim. Evet nerdeyse herşeye gözlerim sulanıveriyor komik oluyorum gibi geliyor.

Bende senin kadar olamasamda geneli güçlüyümdür ilk kızımda çokta böyle olmamıştım bunda yaşım ilerledi onunmu etkisi var çalışıyorum onun mu etkisi var bilemedim

Butun evi sildim supurdum . Smdi lavoba ve banyoya yikicm. Hâlâ enerjim bitmis değil
helal sana canim
Ben duydunuz mu bilmiyorum ahmet aslanin geberiyorum diye bir sarkisi var onun klibinde oynayabilecek kadar geberiyorum su anda :) sabah mutfak dolaplarini sildim ama oyle kucuk dusunmeyin mutfagim 18 m2 dolaplari siz dusunun
Toz aldim evi supur sil camasir yika ser mutfak tezgahi karisik onu topla cocugu uyut uyansin pazara git karnini doyur simdi utu yapiyorum can cekiserek :)

Butun evi sildim supurdum . Smdi lavoba ve banyoya yikicm. Hâlâ enerjim bitmis değil
Cnm dikkatli ol. Bende hiç enerjim bitmiyo deyip mutfak dolabımı temizledim aynı gün süpürdüm sildim. Sonuç salı geçesi peçeteye gelen kanla acilde buldum kendimi. Nts ye girdim kalp atışı iyi sancı çıkmadı. Eve geldim ertesi gün kontrolüm var. Suyu eşi iyi dedi rahimde açıklık veya daralma yok dedi doktorum ama kendi yormuşsun dedi. Bayram sonrası rapor yazıcam çalışmak yok dinleniceksin dedi.

Şarkıyı bilirim çokta severim şuanda çoğumuza hitap ediyor :) Allah kolaylık versin çok yormuşsun kendini inşllah dinlenmeye fırsatın olur

Gecmis olsun cnmm.. ay ins birsey olmaz..

seçim sonrası sadece okullara tatil oluyor diğer yerler açık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…