2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah analı babalı büyütsün

Hay masallah cnm senin yerine ben ruhumu teslim ediorum sana diyorumda bnmde çok farkım yoktu bnde temizligin üstüne 40 dkkdir kizin odasıni topluorum ev işi bit mi yoooo

Merhabalar bebegimin durumu iyi cok sukur yenidoğan dr ile gorustuk bana 32 olarak getirdiler ama 34 hafta gelisiminde dedi hizli nefes alip vermesini desteklemek icin kuvezde tutuyoruz 72. Saat anneyi emerse hemen cikaricaz dedi
Ben de sut sagmaya çalışıyorum henuz gelmedi
Gaz cikaramadigim icin agrim cok lavman yapildi bakalim
Stresten de omuzlarim kasilip.kaldi her yanim berbar durumda su an 2 gunlul aclik ve uykusuzluk beni mahvetti su sütüm bi gelseydi hersey daha guzel olacak

Merhabalar bebegimin durumu iyi cok sukur yenidoğan dr ile gorustuk bana 32 olarak getirdiler ama 34 hafta gelisiminde dedi hizli nefes alip vermesini desteklemek icin kuvezde tutuyoruz 72. Saat anneyi emerse hemen cikaricaz dedi
Ben de sut sagmaya çalışıyorum henuz gelmedi
Gaz cikaramadigim icin agrim cok lavman yapildi bakalim
Stresten de omuzlarim kasilip.kaldi her yanim berbar durumda su an 2 gunlul aclik ve uykusuzluk beni mahvetti su sütüm bi gelseydi hersey daha guzel olacak

@
Oğluş iyiya canım geriside gelir bi uyuyabilsen dinlenebilsen bi güzel stres yapma kendine hersey guzel olacak yarın bayram bak oğluşun belki kucağında olacak o senin mucizen kendini sakın üzme. Agrıların tez zamanda gecer inşallah. O güzel anı anlatsana nasıl oldu nasıl bir duyguymuş annelik ilk bebeğini gördüğündeki heyecanın ?

Hay masallah cnm senin yerine ben ruhumu teslim ediorum sana diyorumda bnmde çok farkım yoktu bnde temizligin üstüne 40 dkkdir kizin odasıni topluorum ev işi bit mi yoooo
yok canimmm asla bitmiyoooo ben de su anda ruhumu teslim ediyorum an itibariyle cinari yikadim ama yıkıla yıkıla esims agolsun vicdana geldi banyoyu o topladi simdi cayimizi aldik oturduk daha yeni gel buyur sana da doldurayim bi yorgunluk cayi :)

O çınarı bana yolla az sevim ya böyle anlatıyorsun çok tatlılar Allah bağışlasın

Canım gelir sütün merak etme üzülme strese sokma kendini gelmezsede mama ile beslenir Kendini strese sokma inşllah sütünde gelir biranevvel

Gozunuz aydin canim insallah biran once sutun gelir agrilarin gecer.. masallah oglusuna

exixizimm gözün aydin canım maşallah bebeğne, ac kaldığın içinde henüz gelmemiş ola bilir sütün, umarım bir an önce gelir ve ağrılarında gecer sende toparlarsın.

Afiyet olsun canım inan içmiş kadar oldum :)) bizim kızda 9 da yatio bnde biraz daha dinlenebiliorum, bizde esimle oturduk film falan izlioruz, şimdide oğlan karnimda tekme manyagi yapio beni, bizde aksiyon bitmiyo

Afiyet olsun canım inan içmiş kadar oldum :)) bizim kızda 9 da yatio bnde biraz daha dinlenebiliorum, bizde esimle oturduk film falan izlioruz, şimdide oğlan karnimda tekme manyagi yapio beni, bizde aksiyon bitmiyo
Canim benim tesekkur ederim hh tadini cikarin canim oglusta filme eslik ediyo bence :) benim oglum cok gec uyuyo ben napcam bi turlu duzen olusturamiyorum inat uykuya dalmiyor asla uykusu tam gelmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…