2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim benim tesekkur ederim hh tadini cikarin canim oglusta filme eslik ediyo bence :) benim oglum cok gec uyuyo ben napcam bi turlu duzen olusturamiyorum inat uykuya dalmiyor asla uykusu tam gelmeden
Kaç yasindaydı cnm oglun 2 gibi hatrliorum sanki. Ben Hira yi bebek olduğu donemde alstrdim o düzene alşti suan 4 yasina hala ayni sekilde yatio ama bazı çocuklar alsmiyo öyle bi durumda var geç yatmak istiolar çevremde çok var. Tabİ bizmki erken yattığı için 8 de ayakta bazen 7.buçuk ama kendi kendine oynuyo kalkınca :)

22 aylik canim benim oglum cok sikintiliydi kolikti ve 12 aylik olana kadar biz ciglik cigliga sancilarla arabalarda geziyorduk bi de buna astim atakları da eklendi biliyorsun zaten onu her ay ayda iki kere seklinde tam duzen olustu gibi hamile kaldim sutten kestim derken yine şaştı.. Velhasil olmayınca olmuyor

Canim benim tesekkur ederim hh tadini cikarin canim oglusta filme eslik ediyo bence :) benim oglum cok gec uyuyo ben napcam bi turlu duzen olusturamiyorum inat uykuya dalmiyor asla uykusu tam gelmeden
Sabah erken kaldırıp gündüz uyumamasını sağlasan olurmu acaba gerçi Benin oğlan doğdu doğalı 12 yaşına girecek geç saatlerde uyumuş olsa bile sabah en geç 6:30 ayakta sıpa

Sabah erken kaldırıp gündüz uyumamasını sağlasan olurmu acaba gerçi Benin oğlan doğdu doğalı 12 yaşına girecek geç saatlerde uyumuş olsa bile sabah en geç 6:30 ayakta sıpa
Onu da yaptik gece uykusu yine gec oldu degismedi uykuya cok dayanikli ben asla oyle degilim esime cekmis galiba :)

Canim senin durumun ztn belli saglik sorunlari vs insan urasirken duzenmi kalır ztn daha küçük belki sonra alışır anne kuzusu ya. Sagliklari yerinde olsunda hersey zmnla oturur.

Canim senin durumun ztn belli saglik sorunlari vs insan urasirken duzenmi kalır ztn daha küçük belki sonra alışır anne kuzusu ya. Sagliklari yerinde olsunda hersey zmnla oturur.
amin canim amin insallah ramazan bitti esim yorgun oluyordu artik insallah daha duzene oturur evimizde oyle olunca insallah cinarida daha rahat uukuya alistiririz en azindan kardesi gelmeden alissa bizim icin buyuk rahatlik olacak

amin canım aminnnnn bi annenin selameti icin cok onemli :) saglikli uykucu gazsiz bebekler diliyorum :)
Kesinlikle 12 sene olacak hala korkuyorum yaramaz bebek ve çocuk tan 2 kilo kadar doğmuştu oğlum okadar sesi nasıl çıkarıyordu bilmiyorum oğlum 5 6 yaşındayken soruyorlardı tekmi başka çoçuk düşünüyormuşsunuz diye bekar anne olduğumu bilmeyenler İlk tek ve son diyordum okadar korkutmuştu beni oğlum:))

Bende oyle diyordum 2.yi dusunuyor musun diye soranlara kufur etmiş gibi bakiyordum bak noldu simdi:) :) daha doğduğu ilk dk dan itibaren cinar benden ayri kalinca sesimi duymayinca agliyordu hala da oyle masallah :) yapışık ikizimi doğurmuşum :)

Bu erkek çoçuklarında ayrı bir bağımlılık var herhalde etrafımda gözlemlediğim kadarıyla kuzenlerim halalarım çoçuklarında falan erkek çoçukları daha bir yapışık anneye belkide tesadüf olabilir tabi :)

Valla cnm benimki kız ama hala bana yapışık, 1 sene öncesine kadar ben lavobaya girince agliyodu kapida bekliodu atlattık o gunleri, bakalım oglum nasıl olucak korkmuyo değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…