2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hepimize mutlu bayramlar

Kızlar ben bugun taburcu olabilirim ama oglusum 1 veya 2 gece daha burda o yuzden sut sağma makinesi önerisine ihtiyacim var avent lansinoh biliyormusunuz nasillar avent galiba en iyi otomatik olacak
Canım benim bir tecrübem yok ama çevremdekiler ve Nesrinay86 hep avent öneriyordu görünce yazayım dedim

Çok doğru. Büyüdükçe daha anneye bağlı oluyorlar. 9 yaşında oğlum bana sormadan bir işini yapmaz ama benim kadar babayı dinlemez

Hepimize mutlu bayramlar

Kızlar ben bugun taburcu olabilirim ama oglusum 1 veya 2 gece daha burda o yuzden sut sağma makinesi önerisine ihtiyacim var avent lansinoh biliyormusunuz nasillar avent galiba en iyi otomatik olacak

Ben ilk kızımda lansinoh çift başlıklı olandan almiştim canım e bebekten.Yine ondan almayı düşünuyorum ( öncekini arkadasıma vermstm bozulmus) ama avent kullananlarda cok memnun olduklarını söylediler

Kizlar sizi bayram sabahi güldüreyim biraz
Biz evlendikten 5 ay sonra cocuk deneyelim dedik benim kayimvalidem ikizler burcu
(Aramizda ikizler olanlar varsa ustlerine alinmasinlar lütfen )
Acayip degisken huysuz bi ani bi anina uymayan bi kadın olunca esimle hesapladik ikizleri atlayıp çalışmaya baslayalim dedik esimde aslan burcu oda illa aslan olsun dedi
Neyse biz ayarladik sans ya tuttu o.ay hamile kaldim normalde tam.haftasi hatta 37 sonubile aslan oluyor
Peki benim minnak inatcim napti ikizler dogdu hatta sanirim yukseleni bile.ikizler

Kullar plan yapar tanri gulermis derler ya tamda uydu bize yani

Tek tek cevap yazamadim hislerimi soranlar olmus
Oncelikle hersey icin tesekkurler desteginizi bilmek güçlendirdi
O kadar hazirliksiz oldu ki cok fazla suslemeyi dusunmesemde kapi susu hediyelikler fotografci hepsi planimdaydi ama hic birini.yapamadim
Hastanede oda suslemesi varmis ama bebegim yanimda olmayınca istemedim acikcasi geceligim bile yoktu siz dusunun artik .
Neyse su an hala his olarak saskinlik var me yapacagimi bilmez haldeyim
Sezeryan sirasinda ilk gördüm ama ve sesini duydum rahatladim ama ilk ben dokunmak.istemistim hep premature olumca vermediler eksikligi buyuk.umarim sizler hemen koynunuza alirsiniz
Ben yandan gördüm simsiyah sacli cok guzel.parmaklari olan erkekim benim

Ilk babasi gördü o görür görmez aglamis ben gunlerdir susmayan kadin görünce soka girdim yigilip kaliyordum kuvezin önünde hala da ne hissedecgimi bilemiyorum agri sanci sütum yok bebegim tokmu kafamda icimde binlerce soru hissiyat karisigim fazlasiyla
Insallah kavusunca hepsi gececek hala tekme atacak die bekliyorum karnimda
Insallah planlandığı gibi icinize sine sine dogum yaparsiniz sezeryan bana zor geldi acikcasi dogum sancisida cektim bide baya bugun daha iyiyim ama ameliyat nede olsa
Bide ameliyat hanede cok titredim soguktan cok gerginlik gibiydi odada da baya titremeye devam ettom ama cokm sıkmışım kendimi su an gogus kafesim batiyor agrisindan uyuyamadim insallah en kotu gunumuz dündü bugun hersey vok guzel olacak
Cok uzattım kusura bakmayin optummm

Hepimize mutlu bayramlar

Günaydın canım. Musmutlu bayramlar size. Canım bendeki avent manuel. Ben 10-15 dk da 120-150 ml sağabiliyordum bana çok rahattı. Benden sonra 3-4 bebek daha kullandı onu, yine avent aldım Allah kullanmayı nasip etsin. Elektriklisi bende olmadığı için onun hakkında yorum yapamıyorum.

Yaaa trajikomik oldu bu gülermisin ağlarmısın

Ben de yavrumu ve babamı yolcu ettim 3 ay tatiline hayırlısıyla. Eşim onları havaalanına götürünce yalnız kaldım. Ağlamam geçsin diye geçen gün lc waikiki den aldığım hastane pijamalarımı fotoğrafladım size göstermeye. Ütüledim çantam tam hazır artık
Beyaz elbiseyi hastaneden çıkarken giyeceğim. Bütün yazı şort+tişörtle geçirdiğim için hastaneden de o şekilde çıkmak istemedim , anne gibi görüneyim dedim.

Eklentiler

• IMG_20180615_073830.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 81
  • IMG_20180615_073758.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 80
  • IMG_20180615_073724.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG_20180615_073631.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 83
Günaydın güzel anneler Hayırlı bayramlar Bayram’ı lütfen doğurmadan geçirelim:) exixizimm iyi olmana çok sevindim Kartal bebek illa babanesyle Aynı burç olmak istemiş Sağlıkla bayram bitince oğlunuzda evinize götürür hasret gidersin Allah’ın izniyle Sütünde gelir üzülme stres yaptın ondandır Bugün gelir inşllah Doğum sonrası karnın boşluğuna inanamıyor insan gerçekten sanki tekme Atıcak gibi geliyor tuhaf bir duygu oda . Nesrinay86 Pijamalarında beyaz elbisende çok güzel güle güle sağlık mutlulukla giyersin inşllah

Hepimize mutlu bayramlar

günaydın canım gözünüz aydın bak tek tek atlatıyosun taburcu olucaksın sonra da yavrun gelicek ben aventin tekli otomatik olanını alıp kullanmıştım çok memnun kaldım biberonlarıyla kapakları da uyumlu kullanışlı oluyodu o bakımdan da

canım allah kavuştursun sayılı gün çabuk geçer elbiselerin de çok güzel tam günün anlam ve önemine uygun olucak allah güle güle giymek nasip etsin

canım allah kavuştursun sayılı gün çabuk geçer elbiselerin de çok güzel tam günün anlam ve önemine uygun olucak allah güle güle giymek nasip etsin
Çok sağolun canlarım. Bir de sabahlıklı uzun gecelikli hediye takımım var. Tamamdır artık değilmi?! Kuzum kapıdan çıkarken karnımdan öptü kardeş beni unutma dedi çıktı. Ben bende değilim...

Allah kavusturşun canım aldiklarinda çok guzelmis güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…