2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İyi Bayramlar kızlar bize pek bayram gibi olmayacak çünkü başka memlekette olunca pek bir bayram havası olmuyor ama olsun biri karnımda biri yanımda iki kızımla ve eşimle geçireceğim çok şükür Allah sevdiklerimizi korusun uzakta olsalar yakında olsalar umarım sizler içinde güzel sevgi doku bir bayram olur

İyi bayramlar canlarım. Güzel musmutlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle. Koooocaman öpüyoruz sizi minnosumla.

K kuzuyolda biz de ailelerden uzakta başka bir sehirdeyiz ilk defa. Dört gözle kapımızı çocuklar çalışın diye bekliyoruz ama çalma galiba :)))

Nesrinay86 Allah kavustursun canım. Ayrılması zor olmuş ama kızın için kazanımları çok olan bir tatil olacakmış. O bir nebze özlemini dindirir inşallah. Elbise ve takımlara da bayıldım

Bayramımız mübarek olsun ,kimsenin ağzının tadı bozulmasın şeker gibi bir bayram olsun inşallah

exixizimm benim kızkardeşim de bebek isterken hesap yaptı akrep burcu olmasın kova burcu olsun diye. Çalışmalara başladı 1 sene bebek olmadı Hamile kaldı doğum yaptı kızımız akrep burcu
Ama hem de ne akrep

Benim komşum doğum yaptı ikizlere bir saat kaldılar küvezde, hemen memeye tutturdular ve 1700 gr dı kiloları. Maşallah senin oğlan daha büyük neden küvezde? Solunumda sıkıntı yok değil mi?

Hepimize mutlu bayramlar

Kızlar ben bugun taburcu olabilirim ama oglusum 1 veya 2 gece daha burda o yuzden sut sağma makinesi önerisine ihtiyacim var avent lansinoh biliyormusunuz nasillar avent galiba en iyi otomatik olacak
Merhaba canım iyi haberlerine çok sevindim hoşgeldi Atlas bebek
Kısa süreli olacak ayrılığınız hiç kasma ve üzme kendini bak berkin oksijenden komple ayrılalı sadece 24 saat oluyor geri dönüş olmasın diye dua ediyoruz
Ben sağma makinesi lansinoh kullanıyorum hastanedeki sanayi tipine yakın olsun diye onu tercih ettim ikilisini aldım 300 tl idi sanırım
Ama kısa süreli kalacak olsalardı hastanedekiler kiralanıyor onlardan kiralardım bu da bi seçenek bence

Yaa canim çok duygulandım ben bende değilim sözünde beni benden aldı keşke göndermeseydin

Aaaa plan uymadı bak sen yaramazaaaa :) demekki plan yapmamak gerekiyo hahaha. İnşallah hiçbişeyi benzemez kaynanana bi bakarsın burcu ikizler kendi aslan olur valla bu yaramazlar çok farklı modeller :)

Kıyamamm canım benim hepsi geçecek Allahın izniyle 2 gün sonra kucağına aldığında hersey işte ozaman baslayacak bence sütünüde yaramazın bir çekişte çoğaltarak getirecek bayram şekeri bu oğluş hep merak ediyordum acaba saçları falan oluşmuşmu diye ultrasonda küçük adam gibi görünüyor ya demekki saçlar çoktan oluşmuş yerim onları ben. Canım bebeğin çıkacağı zama fotoğrafçı organize etsen lohusa takımını giysen bence tam aynı olmaz belki ama ilk kucagına alacaksın koklayacaksın ya o anlar çekilmiş olur çok güzel anı olur bence ilk kavuşma yaptır derim ben.

Dun yavasmis nefes alis hizi bugun cikarmislar solunum cihazini antibiyotik ve serum veriyorlar simdi canim

exixizimm canım hayırlı uğurlu olsun bu zor günler geçecek insaallah .İkizler kişinin kendisi için de zor ben ikizlerim biliyorum ) ben de aslan olmasın diyordum ama olacak galiba hayırlısı olsun hayırlı evlat olsun :)

Güle güle giy fıstık çantanıda hazırladın sıra sende bikaç haftaya oğluşun sağlıkla kuveze gerek kalmadan kucagında olur inşallah. Kızın çok akıllı çok tatlı maşallah Allah kavuştursun canım.

Tatlim çok şanslısın çok zeki pratik neşeli çok güçlü hersey mukemmel olsun ister olurlar ben ikizlerim yükselende ikizler ben kendimden çok memnunum

Maşallah paşalara hergün biraz daha toparlıyorlar çok şükür. Siz nezaman taburcu oluyorsunuz canım bellimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…