2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cahilliğime verin bir sorum olacak , hasta bezi-depend , ped, alt bezi bunların hepsi gerekli mi hangilerinden ne kadar almalıyım bir de depend orta mı almalıyım large mı ? Boyum 174 kilom 67, doğuma kadar 70 i geçerim
Bende bunu soracaktim :) birde kilot seklinde olan daha kullanisli diyorlar

Suyu gelen yada yavas yavas akin kizceler viraz ònce evin ònúndeki markete gittim giderken su gibi bir akintim oldu eve geldim baktim ortasinda beyaz krem gibi bir akinti kenarlarida suydu ben simdi neyapayim bu sumu yoksa normal akintimi ilk defa b7kadar yogun sugibi geldi

Cahilliğime verin bir sorum olacak , hasta bezi-depend , ped, alt bezi bunların hepsi gerekli mi hangilerinden ne kadar almalıyım bir de depend orta mı almalıyım large mı ? Boyum 174 kilom 67, doğuma kadar 70 i geçerim
canım depend bi paket orta boy al hasta bezi hastaneden veriyolar onu zaten eve çıktığında kullanmassın ped orkidin gece uzun olanlarından al depend bitince ona geçersin

Canim ben gece pedlerinden kullandim ilk ciktigimda zaten hemsireler koymus ped yatagin altina da bez koyulmuş sonrasindada hasta bezine falan ihtiyac olmadi ama normal dogumda nasil bilmiyorum
Kartal oğluş nasıl canım çıktımı hastaneden sütünü emmeye başladımı paşam? Sen nasıl oldun?

Ayy dur kız akıntı değildir belki bilmiyorumki bende bu akıntı nasıl bişi kokusuz renksiz normal su gibi bişeymiş öyle diyolardı ama azıcık gelip durdumu ?

Anneler selam herkes iyidir insallah, 1 haftadır 20lik dis agrim var hastaneye geldim şimdi ama doktor korkuttu biraz, 31 haftadayim diye biraz risk yaratıyormuş erken Doğum tetikleme riski varmış kesin olur demiyorlar ama ben riski göze alamadım evde kendi kendime intihabi sökmesi icin doğal yoldan ne kullanabilirim varmi bilgisi olan?

Merhaba kızlar bende dün alışverişe çıktım. Hastane çıkışı mevlüt kıyafeti kapı süsü kendime lohusa takımı taç terlik falan baya birşeyler aldım. Alacak az sey kaldı bebek çantası küvet takımı şampuan deterjan falan kaldı onlar da bir günlük iş zaten. Sırada bebişin odasını hazırlamak var

Canım kontrol et bakalım tekrar gelecekmiş

Antibiyotik verdimi canım tuzlu gargara yap bol bol

C
Ayy dur kız akıntı değildir belki bilmiyorumki bende bu akıntı nasıl bişi kokusuz renksiz normal su gibi bişeymiş öyle diyolardı ama azıcık gelip durdumu ?
Anim direk su gibi degil ònce beyaz bi akinti etrafi sugibi ondan kafam karisti direk su olarak degil birde devami gelmedi

depend dediğimiz külot şeklinde canım kullanışlı evet ama bi paketi yeter rahat sonra o kadar korumalı sarıp sarmalamaya gerek kalmıyo
Soryy cahillik iste :) bende almadim.daha eczaneden alirim onuda valla ben tasiyamiyorum doye aldigim hersey esimin isyerine gidiyor adam postaci adem.gibi oldu :)))

Günaydın annecanlar
Bu şişen ayaklara neler yapılabiliyor acaba :))
Ben 2 aydir oyleyim hic birsey cozum olmadi tuzu tamamen kestim yine sisyor ama burda dikkatli olmamiz gereken sey aniden tansiyon cikabilirmis bunu takip etmeliymisiz ben surekli olcmuyorum cunku basim falan agrimiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…