2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben suyum gelerek doguma gittim ilkinde. Su oyle birsey ki anliyorsun. Ama az az gelmeyi anlayamayabiliyormussun surec icerisinde. Onu da konrrollerinde doktorun suyun iyi, bol ya da azalmia diye bakarak fikur cerecek artik sanirim. O dedigin akintilardan bende de bolca oluyor

Yok canim. Vermedi ilaç başka doktor da bakıcak biraz sonra bende ilaç verin dedim enfeksiyon icin sma vermedi. Tuz Kaya tuzu falan farkedermi canim ? Yapayım evde barı enfeksiyon geçsin en azindan
Ama antibiyotik vermesi lazım iltihap bebek için olmaması gerekir Kaya tuzu farketmez canın sen yap gargara ama başka dktr git muhakkak ilaç vermesi lazım

Teşekkürler canim sagol

Bana da oluyo bazen bi anda geliyo o şekilde

güle güle kullanın canım foto - fiyatlarını atsana fikir olsun

P Pikapii özelde gerek yok hasta bezi almana depend veya ped ne kullanacaksan onu alırsın canım benim öyle aşırı bi kanamam olmamıştı eve gelince normal pedle idare ettim

Antibiyotik vermediler mi

G Gurmes benimde kaç gündür dişim ağrıyor yirmilik dişim şişiyor alt üst bütün çürük adaylarıda onunla birlikte ağrıyor dra gitmedim yapacakları bişey yok çünkü günde bir parol içiyorum geceleri ama pek fayda etmedi açıkçası

Günaydın..... Uykusuzlar listesine benide alın aman ya rabbi korku filmi çektim gece gece birde dişim ağrıyor ne ara uyuyorum ne ara film çektim bilmiyorum ama uykusuzum
O kadar bayramın yorgunluğuna dayanamadım uyudum bugün eşimi kızların elinden zor aldım rüyamda sabah saçma sapan ağlayarak uyandım uyuyamamak mı daha kötü yoksa böyle uyumak mı bilemedim

kızlar bizde dün gittik doktorumuza çok şükür kızım iyi 32+0 kilosu 2162 olmuş başı aşağıya dönmüş çok güzel olmuş kızım teyzelerii kilo alınca burnuda ufalmış gibi
Maşallah prensese ben göremedim burnunü kiloda fazla değişiklik olmadığı için burun aynı büyüklüğünde duruyordur sanırım:)

O kadar bayramın yorgunluğuna dayanamadım uyudum bugün eşimi kızların elinden zor aldım rüyamda sabah saçma sapan ağlayarak uyandım uyuyamamak mı daha kötü yoksa böyle uyumak mı bilemedim
Hahahha psikolojimiz iyi bozulmuş bizim uyuyalım ya bebişler uyutmicak zaten hasrey kalacaz uykuya

kızlar bizde dün gittik doktorumuza çok şükür kızım iyi 32+0 kilosu 2162 olmuş başı aşağıya dönmüş çok güzel olmuş kızım teyzelerii kilo alınca burnuda ufalmış gibi
Ay maşallah canım çok iyiymiş evet kilo alırsa burun kulaklar biraz küçülüyor gibi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…