2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah prensese ben göremedim burnunü kiloda fazla değişiklik olmadığı için burun aynı büyüklüğünde duruyordur sanırım:)
doğsunlar ısırıcaz o burunları annesii 1 ay üstüne gittim ben o yüzden baya büyümüştü çok şükür boyuda FL 6.80 çıktı 7 ile çarpınca çok çıkıyo yanlış hesaplamış olabilirmi doktor sizce kızlar 32. haftaya göre

Biraz uzun sanki ama biraz fazla ölçmüştür belki bende bu aralar hiç yiyemediğim için kilo alamıyor babası yarın gelicek artık onla beraber yiyebilirm tek başıma hiç birşey yemek istemiyorum zaten Doğum san sonra uzun süre yumurta görmek istemiyorum

bende hep ıvır zıvır yemek istiyorum ama yumurta yemeye çalış muz kaşar arada az az at ağzına kuzum bu dönemler çok önemli

Evet teyzesi toplamış laz kızımın burnu artık. doktor aleti karnıma koyar koymaz ilk oraya bakıyorum kızıyorum kendime sonra
Ay sen laz deyince tam hatırladım bak şimdi ben laz olsam benzesin isterdim vallahi demek gitti o burun neyse canım daha çoooookk değişecekler

canım karanfil yağı al bir pamuğa damlat ve dişinle sıkıştır tut, hem uyuşturuyor hem de iltihap kurutmaya yardımcı oluyor. çok geçmiş olsun 20lik ağrısı çok zordur.

Canim ben gece pedlerinden kullandim ilk ciktigimda zaten hemsireler koymus ped yatagin altina da bez koyulmuş sonrasindada hasta bezine falan ihtiyac olmadi ama normal dogumda nasil bilmiyorum

benım ılk kızım normal dogumla dogdu
gece oldu oglene kadar felan hastane gecelıgıyle durdum yataga bıse sermıslerdı
sonra hastabakıcı geldı o yardımcı oldu gecelıgımı gydım camasırımı vs
sadece bır ya da ıkı kere kızıma aldıgım en kucuk boy bebek bezınden kullandım sonra hep büyük boy ped
3-5 gune de normale donuyo

G Gurmes canım aktardan çekilmemiş sumak al.bi cezveye su koy icine bir yemek kaşığı kadar kat kaynat 5 dk.sonra soguyunca gunde 6 7 defa o suyla gargara yap.içine bi kac tane de karanfil atabilirsin kaynatirken.apseyi geçirir sumak.çekilmemiş sumak ama

Neden bnm canim sigara ve turk kahvesi cekiyor ya hep..sanki aseriyorum bu ikisine..turk kahvesini günaşırı 1 fincan icmeye calisiyrm ama sigarayi napıcaz..var mi sigara icen arada da olsa 1 tanecik sigara paketi tasiyip icen biri degildim ama resmen canim cekiyor ya vicdanimla savasiyorumm

C

Anim direk su gibi degil ònce beyaz bi akinti etrafi sugibi ondan kafam karisti direk su olarak degil birde devami gelmedi
Canım benim de o tarz akıntılarım oluyor. Açıkçası terlememizinde etkisi var diye düşünüyorum. Piremsesine söyleeee, doktor amcasını uslu usluuuu beklesin.

Günde bir kahve içiyorum. Sigara eğer çok canım çekerse bir nefes çekiyorum, sonrası pişmanlık. O pişmanlık duygusu ile de uzunca canım istemiyor

Ben ekim ayinda biraktim ama her hece ruyamda sigara goruyorum :) herkes erik.kiraz isyter benimde sigara istiyor dogumdan sonra basliycam galiba emzirmeyide atlatirsam benden iyisi yok

Günde bir kahve içiyorum. Sigara eğer çok canım çekerse bir nefes çekiyorum, sonrası pişmanlık. O pişmanlık duygusu ile de uzunca canım istemiyor

Ben ekim ayinda biraktim ama her hece ruyamda sigara goruyorum :) herkes erik.kiraz isyter benimde sigara istiyor dogumdan sonra basliycam galiba emzirmeyide atlatirsam benden iyisi yok

H

Iciyor musn peki arada hic 1 tam
kızlar şaka gibi ama benimde canım hep sigara istedi hamileligim boyunca.bazen sigara kahve icerken hayal ediyorum kendimi.en son ağustos 2017 de bırakmıştım.bidaha hic icmedim.ama hamilelik bu sigara aşkını tetikledi:))
Ama kesinlikle icmedim.sizde sakin içmeyin.sonrasinda delicesine pisman olup vicdan azabi cekmekten iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…