2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay sen laz deyince tam hatırladım bak şimdi ben laz olsam benzesin isterdim vallahi demek gitti o burun neyse canım daha çoooookk değişecekler
Bu aliexpressten mi? Eğer öyleyse aldığınız satıcının linkini atabilir misiniz?
https://tr.aliexpress.com/item/Diap...493.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.3a854c4dgd2Wjr
kuzum bu ben aldığımda 10. yıl indirimi vardı 100 liraya gelmişti şimdi pahalılaşmış

İnşallah durdurmuşlardır canım. Haber varmı?

Ayy ciddimisin napıcam ben ya sezeryan olucam bide
Boşuna canını sıkma. Bir şey olmaz. Eşimin tüm kalın bağırsağı ameliyatla alındı. Düşün ki tüm karın çevresini dolaşıyor kalın bağırsak. Anatomisi değişti resmen. Buna rağmen tetanoz yapılmadı. Olmazsa olmaz bir durum olsa eşime yapılırdı.

Çalışkan bir arkadaşınız oldum bugün cam sildim koltuk sildim halıları sildim evi dip köşe temizledim akşama sızlanmalarımızı duyarsınız :)
Birbirimize yapma diyoruz yine kendimiz yapıyoruz. Sana diyecem ama ben de çok yaptım. Şurda bir kaç hafta kaldı gözünü seveyim uslu dur. Bak sigara içtiğine ses etmedim

Yaaa kıyamam
Gizli kaçak olunca daha da tatlanmıştır

Benimde canimda istiyor ama hamile oldugumu ogrenince icmeyi biraktim turk kahvesi degilde filtre kahve kremali kahveler falan istiyor ama icmiyorum dayaniyorum

Benimde canimda istiyor ama hamile oldugumu ogrenince icmeyi biraktim turk kahvesi degilde filtre kahve kremali kahveler falan istiyor ama icmiyorum dayaniyorum
Filtre daha agir olur ya.ekspresso icsem belki keser ama fazla cafein ya..turk kshvesinin telvesini yiorum birde deli gibi

Anlardi ama icildgini belki.bnm esim kiyameti kopariyor hayatta bir firt bile icirmez.ama dayanmak zor mübarek deli gibi takılıyor aklima
Ya benim yaptığımda çok kötü ama ben yakıyorum sonra 5 kadar sayıyorum atıyorum ancak bukadarını yapabiliyorum oğlumda böyle yapmıştım ama şakın örnek almayın beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…