2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben dependi yaşlılar çiş kaçırıyor diye kullanıyor sanıyordum burda duydum normal ped ile oğluşun bezini kullanmıştım ilk doğumda zaten dediğin gibi çok olmadı az oldu gerek kalmadı

Oğluşun bezleri de mantıklıymış benim düşüncem normal canım ama ne olur bilemiyorum tabi , kızların da dediğine göre depend alsam iyi olacak gibi , çok sağol canım

Bende yarın onları yıkamayı düşünüyorum merdivenle çok uzanmadan halledebilirim sanırım eşimden istesem yapmaz birini çağır temizllet diyecek yoksa
Ben merdiven sandalye gbi yuksege cikmam yasak hamileligimin basinda sandalyeden dustum o gun yasagi yedim simdide cikarim bisey olur al basina belayi :))

Kızlar biberon işini ne yaptınız benim kafa baya karıştı set olanlar var almayın boşuna kullanılmıyor baya bi süre diyenler var siz ne durumdasınız ?

Kızlar biberon işini ne yaptınız benim kafa baya karıştı set olanlar var almayın boşuna kullanılmıyor baya bi süre diyenler var siz ne durumdasınız ?
Biz ilk cinsiyetini ilk ögrendigimde kıyafet ne alınacak bilmediğimden cam biberon almıştım ikili set biri büyük biri küçük bilemiyorum kullanılır mı hevesimin kurbanı oldum birZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…