2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bahsettigin tehlikesiz bir akinti gibi duruyor canim korkma bence

Eskiden gunde 1 sigara icerdim is sonu.hamile oldugumdan beri icmiyorum ama 1-2 gundur bende istiyorum kokusunu alinca.tabii ki icmeyecem ama yalniz degilsin diye yaziyorum

Karanfil canim iyi bir antiseptik ve agri kesicidir insallah sifa olur korkma Allahin izniyle bir seycikte olmsz bende oglumda bu haftalsrda 20 lik iltihabi cektim insallah gecer gider agrisina dayanamazsan parol al

Kızlar arkadaşımın haftası benimle aynıydı geceden beri agrısı varmış Meğer Doğum agrısıymış anlayamamış hastaneye yatırmışlar 3 mm açılması da varmış doğumu durdurmaya çalışıyorlarmış

Beni topa tutacaklar ama ben içiyorum siğara

İnşallah sorun olmaz koca adam olmuştur artık eve gelsin annesinin yanında dahada iyi olur kuzucuk
Dun bakistik ilk defa uzun uzun ahh kucagima alacagim günlere az kaldi
Melek gibi masallah heosi allahim o kadar kucuk ve hasta bebekler var ki hepsine dua eduyorum
Insallah hepsi kurtulsun bi an once

Insallah canim zamaninda alin oncelikle saglikla o kadar garip bi duygu dogum yaptığını anlayamuyorsun kucaginda olmayinca allah iste nasil yaratmis ona ragmen sut geliyor
Masallah subhanallah amin canim.oh sen rahatladın simdi :)) insallah zaman hemencecik gecerde bizde kucagimiza alabiliriz

Tetenoz aşısı erken doğumamı sebep oluyor ya off ben sezeryan olucaktım tetenoz aşısı şarttı napıcam şimdi ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…