2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Dun bakistik ilk defa uzun uzun ahh kucagima alacagim günlere az kaldi
Melek gibi masallah heosi allahim o kadar kucuk ve hasta bebekler var ki hepsine dua eduyorum
Insallah hepsi kurtulsun bi an once
Maşallah inşallah Allah tüm meleklerimizi korusun.

Tetenoz aşısı erken doğumamı sebep oluyor ya off ben sezeryan olucaktım tetenoz aşısı şarttı napıcam şimdi ben
Neden bu kadar geç kaldın ki sezaryen olsan da olmasan da gereken bişey bu normal doğumda da alet kullanılıyor çünkü en kötü bebepin kordonu kesiliyor ama burada dru olma diyen de olmayan da vardı bu arada

Insallah canim zamaninda alin oncelikle saglikla o kadar garip bi duygu dogum yaptığını anlayamuyorsun kucaginda olmayinca allah iste nasil yaratmis ona ragmen sut geliyor
Kiyamam yaa canim benim.duygulandim simdi,kucagina almak koklamak bambaska bi duygu olsa gerek.insallah hepimize tattirir rabbim

Tetenoz aşısı erken doğumamı sebep oluyor ya off ben sezeryan olucaktım tetenoz aşısı şarttı napıcam şimdi ben
Aaa ilk defa duydum ben 2 defa tetanoz oldum biri 20inci haftada birini de gecen hafta oldum birsey olmadi.galiba senin gebelik haftasi ilerledigi icin risk olabilir bilmiyorum.neden bu kadar bekledin? Ama zannetmiyorum ben bi sıkıntı olacağını.doktoruna bi sor istersen.tetanoz bebisin mikrop kapmamasi icin onemli

P Pikapii özelde gerek yok hasta bezi almana depend veya ped ne kullanacaksan onu alırsın canım benim öyle aşırı bi kanamam olmamıştı eve gelince normal pedle idare ettim
Herhalde tıpta doğuracağım ama daha kesin belli değil tıp mı özel mi ben depend alayım yanıma evde de en büyük pedlerden var zaten , hasta bezini belki sonra alırım , teşekkür ederim :)

Evet canım doktorumu aradım sordum tetenoz aşısı yaptırabilirsin dedi erken doğuma sebep olmuyormuş

Bende öyle yapacam artık kendisi büyüyünce seçer odasını. Yalnız varya oğlumun odası yok ama kapı süsü 2 tane almış kv
O da gidiyor öyle şeyler alıyor ki... Giyim alır kışlık alır, kapı süsü iki tane. Evin kapısına da asacağını düşündü herhalde . Bir işe yarar şey çıkmadı ondan da

Cahilliğime verin bir sorum olacak , hasta bezi-depend , ped, alt bezi bunların hepsi gerekli mi hangilerinden ne kadar almalıyım bir de depend orta mı almalıyım large mı ? Boyum 174 kilom 67, doğuma kadar 70 i geçerim
Ben ultra night gece pedlerinden kullandım. Bunda da aldım bir paket çantaya attım. Sezeryan olacağım için öyle seller sulsr gelmiyor. Yoğun adet gibi geliyor. Depende vereceğim 21 liraya kıyamadım gereksiz diye olmadı oğluşun bezleri ne güne

Her şeyin doğalını sevip savunmama rağmen bitkisel bir şeyler yapmamanızı öneririm. İlaçtan kaçarken bitkisel yöntemlerle de tetikleyebilirsiniz erken doğumu.

O bende bir iki hafta önce olmuştu canım. Antibiyotik içince bir daha da olmadı.

C

Anim direk su gibi degil ònce beyaz bi akinti etrafi sugibi ondan kafam karisti direk su olarak degil birde devami gelmedi
Bu tarifteki gibi akıntım hep oldu ve hala oluyor. Bazen azalıp artıyor. Hatta zaman zaman rengi değişiyor da. Ama doktora her gittiğimde suyunun iyi olduğunu ve bende iltihap mantar vs olmadığını söyledi. Ben artık dikkate almıyorum

Ben normalde sigara içmiyorum. Hani yılda 1-2 kere eşimle başbaşayken bir tane ondan almışımdır o ayrı ama onun dışında sigara içen biri değilim. Geçen gün balkonda oturuyoruz eşim sigara içiyor, ama nasıl canım çekiyor, isteyemiyorum da hamileyim vermez zaten. O an telefonu çaldı sigarayı küllüğe bıraktı teli almaya gitti. İçim gidiyor alayım diye. Aldım elime dudağıma dokunmadan geri döndü aldığım gibi hızlıca yerine bıraktım

Cok tuhaf dimi yaa sigara icen biri olmayip sigarayi istemek..iyi ypmssin

Çalışkan bir arkadaşınız oldum bugün cam sildim koltuk sildim halıları sildim evi dip köşe temizledim akşama sızlanmalarımızı duyarsınız :)
aferin abart boyle devam.kiz deli misin o kdr is yptin.gerci bnde bugun bir enerjiktim.tmzlik yptim biraz.cmsir ve yemegi saymiyorum zaten..senin kadar abartmadım ama.yapma birdaha boylee deli yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…