2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya kizlar herzaman yatan ben bir enerji bir is guc yapma istegi kendimden korktum doğum yakin mi diye

Doğum yaklaşınca enerji gelir derler aman diyim 4 hafta herkese yasak doğum yapmak artık bu grupta .Herkes bebesine laf gecirsin

Neden bu kadar geç kaldın ki sezaryen olsan da olmasan da gereken bişey bu normal doğumda da alet kullanılıyor çünkü en kötü bebepin kordonu kesiliyor ama burada dru olma diyen de olmayan da vardı bu arada
Bende olmadım burda yok öyle birşey hijyene güveniliyor ama bizim hastanede annem çalıştığı için ameliyat aletleri falan nasıl temizleniyor biliyoruz

Geçen hafta yaptırdım temiz çıktı canım. Ay Insallah olmasin öyle bisi 4 lt su içiyorum olmamak için
İnşllah yoktur canım beni maf etti bu enfeksiyon suda içiyorum geçmiyor geçen hafta yaptırdıysan yoktur merak etme Bebek aşağı baskı yapıyor artık vahinal ağrılarda normal canım

Bende tetonoz bir toz yaptırabildim Türkiye geldiğimde sağlık ocağına rica etmiştim Burdada yok tetonoz aşısı

O da gidiyor öyle şeyler alıyor ki... Giyim alır kışlık alır, kapı süsü iki tane. Evin kapısına da asacağını düşündü herhalde . Bir işe yarar şey çıkmadı ondan da
Aynen canım artık gülüyorum sadece valla bu arada 5 yaşında kışlık çocuk kıyafetleri dağıtıyorum 1 valiz dolusu ayy çok fena tuhaf benim bu kv yapcak bişi yok

Bende son 2 saat masa başından yürüyüşe geçtim iş yeri içinde :) oturmak gerçekten dayanılmaz oluyor bir süre sonra
Oyoe canim bilmiyorum.senin az uzanacak yerin varmi ama bizde yok hergun kaburga agrimdan kivraniyordum evdeyim aukur rahatim sen 35. Haftaya uzatacakmisin peki ben 32 dolunca izne cikacagim sanirim

Ya kızlar birşey sorcam Türkiye gelince araştırcam ama Benim Burdaki sigortam Türkiye Doğum parası falan almam için işe yaramaz herhalde diymi bir bilgisi olan varmı

İnşllah yoktur canım beni maf etti bu enfeksiyon suda içiyorum geçmiyor geçen hafta yaptırdıysan yoktur merak etme Bebek aşağı baskı yapıyor artık vahinal ağrılarda normal canım

Sağlıklı olsun da ben çekerim Allahim ya analık :) ben dünyanın en bencil insaniydim nasıl bu hale geliyorum

Oyoe canim bilmiyorum.senin az uzanacak yerin varmi ama bizde yok hergun kaburga agrimdan kivraniyordum evdeyim aukur rahatim sen 35. Haftaya uzatacakmisin peki ben 32 dolunca izne cikacagim sanirim

Benim de yarın son günüm is yerinde 32+0 oluyor ve gidiyorum:)

Sağlıklı olsun da ben çekerim Allahim ya analık :) ben dünyanın en bencil insaniydim nasıl bu hale geliyorum
Şimdi kocakarılar gibi konuşucam ama :)) Bide doğsun bide kucağına bizde derler çiğerin ikiye bölünüyor çok tuhaf bir duygu gerçekten bir evlat sevgisi bir kardeş sevgisi ikide en büyük sevgiler

Şimdi kocakarılar gibi konuşucam ama :)) Bide doğsun bide kucağına bizde derler çiğerin ikiye bölünüyor çok tuhaf bir duygu gerçekten bir evlat sevgisi bir kardeş sevgisi ikide en büyük sevgiler

Zaten tahmin bile edemiyorum eşimle 3 sene sonunda evlendik o zamandan daha büyük bir heyecan var. Eşim pabucunun dama atılacağını fark etti zaten kıskançlık başladı :) erken doğum diye bir şey olmasaydı da hemen dogursaydik yaaa

Bir de ben normalde çocukları seven bir tip değildim. Hatta eşimle ilk çıktığımız gün bana "çocukları seviyor musun" demişti "hayır" demiştim ." seveceksin" demişti .
Su an doğmamış kızıma aşığım çok başka bir duyguymus

Bizde 12 sene ugrastik esimde bende deliler gibi cocuk sevenlerdendik ama olmadi belkide cok istesigimiz icindi tam bu yaz birkez daha tûp bebek deneyelim olmazsa oluruna birakalim demistik ve beklenmeyen korunakli bir zamanda prenseaim ben burdayim anne dedi dogum yaklasti nerdeyse ama bana hala bir rúyadaymisim ve heran uyanacakmisim gibi geliyo rabbim kimseyi bukadar uzun zaman bekletmesin biraz uzun oldu hakkinizi helal edin okurken canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…