2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın annecanlar
Bu şişen ayaklara neler yapılabiliyor acaba :))
Tuzlu su iyi geliyormuş diye duydum hafta sonu ayaklarım şişti denize soktum ayaklarımı ertesi sabah kalktım baktım ayaklarım inmişti. Baya sismisti ayaklarım hiçbir ayakkabı terlik olmamıştı rahatladım şimdi terlik giyebiliyorum hiç degilse

Benim ablama yaptik hastanedeyken gercwkten sutu geldi hala yapiyor masallah sutu var

Bu enfeksiyondan ben çok korkuyorum kızlar Burdaki dktr böbreklerime baktı ultrasonda sıkıntıyı gördü ama ilaç falan vermedi tercüman Türkiye gidicek falan dedi ondan mı vermedi ne yaptı acaba diyorum eşime gelirken türkiyen o hamileyken kullanılan suya atılan antibiyotik den mi aldırsam nedersiz bide kızılcık iyi demişti arkadaşlar ondanda aldırımıyım

Monurol'mu canım? İki kere yazdı ondan bana. Aldır bence.

Ben dependi yaşlılar çiş kaçırıyor diye kullanıyor sanıyordum burda duydum normal ped ile oğluşun bezini kullanmıştım ilk doğumda zaten dediğin gibi çok olmadı az oldu gerek kalmadı
ben de dependin yırtılarak çıkarıldığını bilmeden bi doğum geçirdim allahtan ağustos anneleri var

Gozunaydin baya rahat etmistir icin insanin ustunden bir yuk kalkiyor hallettikce
Sağol canım ben inanmıyorum ama hala erken doğum riski var deyince dr elimi çabuk tutayım dedim bebiş tamam benim herşeyde tamam da çantaya koymadım. Tek eksikler magnet çikolata taç terlik kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…