2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim Rabbim gerçekten kimseye aratmasın çok zor. Ne güzel siz kavusmussunuz Insaallah daha 2 - 3 yaparsınız artık:)

Benimde haftaya sali doluyor ama dr onay versin 1 temmuzda cikayim haziran maasimi tam alayim istiyorum

Doktorum bana 32+0da devam etmek istiyorsan calisabilir alıp sonra yine ...+0 olacak bir günde gelip çalışamaz yazdirman lazım dedi yoksa ben de hazirani bitirmek istiyordum ama git gel yapmam gerekecek o yüzden ayrilayim dedim

Ya canım benim hikayeni bilmiyordum çok duygulandım Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Oyoe canim bilmiyorum.senin az uzanacak yerin varmi ama bizde yok hergun kaburga agrimdan kivraniyordum evdeyim aukur rahatim sen 35. Haftaya uzatacakmisin peki ben 32 dolunca izne cikacagim sanirim
Bankacıyım cnm ben maalesef uzanacak bir yerim yok. Benim reli döngüm kısa olduğu için muhtemel doğum tarihimi doktorum 30 temmuz olarak hesaplıyor. Çalışabilir raporu aldım 32 de. 6 temmuz da izne cikicam bir aksilik olmaz ise.

Kizlar acil birsey sorucam aranizda coraspirin yada ecopirin kullanan varmi kacinci haftada kesti doktorunuz yada kesicek

Ben en başından beri kullanıyorum cnm 1 ağustosta bırakıcaksın dedi yani doğuma 1 ay kala

Ben suan 34+1 im doguma 41 gun falan kaldi yarin kontrolum var insallah keser cunku netten arastirdigim ve baska bir doktiruma sordum 32 de falsn kesilmesi gerekmis.bebekte kalp rahatsizligi yapiyirmis

Doktorum bana 32+0da devam etmek istiyorsan calisabilir alıp sonra yine ...+0 olacak bir günde gelip çalışamaz yazdirman lazım dedi yoksa ben de hazirani bitirmek istiyordum ama git gel yapmam gerekecek o yüzden ayrilayim dedim
Yani bu sali almazsam diger salimi aliyorum yani 26 haziran almazsam 3 tennuzda alabiliyorum demi oyle olsun ya maasimi bolemem valla

Bizim is oyle iletisom sektoru bankacilik surekli sistemde calismamiz lazim otur otur heryerimiz batiyor bende 33+0 da cikayim bari

Ben suan 34+1 im doguma 41 gun falan kaldi yarin kontrolum var insallah keser cunku netten arastirdigim ve baska bir doktiruma sordum 32 de falsn kesilmesi gerekmis.bebekte kalp rahatsizligi yapiyirmis
Canim eger kan pihtilasmasi sorunun varsa o bebek ic9n k9tú sonuclar doguriyor ben doktoruma sordum bu ilacin bebise bir zarari olmuyomu doye oda kullanmazsan zamanina kadar bebege kan dolasimi yapan damarda pihtilasma tikanma yada hamilelikten dolayi baska damarlarda pihti olma ihtimali varmis

Ben ignede kullaniyorum ama kan sulandirici icin bilmiyorum korktum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…