2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben de dependin yırtılarak çıkarıldığını bilmeden bi doğum geçirdim allahtan ağustos anneleri var
Hahah kız sen yine kullanmışsın ilk reklamlarında yaşlılar vardı hep ben büyükler için bez sanmıştım bende burda lohusalar için kullanılabilir olduğunu duydum
Bu arada ben 85 vee üzeri olırım gibi kaç beden almalıyım fikir verir misin

Sağol canım ben inanmıyorum ama hala erken doğum riski var deyince dr elimi çabuk tutayım dedim bebiş tamam benim herşeyde tamam da çantaya koymadım. Tek eksikler magnet çikolata taç terlik kaldı

Benimde cikolata ve magneti kndim yptim birkac eksigi kaldi kucuk seyler olarak cantamida hazirladim bebek arabasini almadik henuz buyuk eksik o suanlik

large al canım ben 88 civarı giymiştim tam olmuştu

Benimde sabah iniyor şişi ama kalkınca malesef yine tombul oluyor

Kızlar bide bir sorum var benim 2016 yılında ayağıma çivi battı devletin aciline gittim orda bana tetenoz aşısı yaptılar.Bunuda doktora söyliyimmi?

Kızlar dişim kırıldı az önce sakız çiğnerken. O kadar da dikkat ediyorum ama kanal tedavili ölü diş olduğundan kırılıverdi ucundan. Bu gebeyken dişçiye gitmeme meselesi diş çekimi için falan heralde değil mi? Benim bu dişi uyuşturmazlar bile canlı olmadığı için, sadece dolgusu değişecek. Bilgisi olan var mı acaba? Bi sakıncası olur mu?

Anestezi yapmıycaklardır muhtemelen oyzuden yaparlar dolgunu canım git dişçiye en iyisi

Kızlar bide bir sorum var benim 2016 yılında ayağıma çivi battı devletin aciline gittim orda bana tetenoz aşısı yaptılar.Bunuda doktora söyliyimmi?
Tatlım kaç doz olduğuna bağlı aşının aile sağlığı merkezinde çizelgesi var onun ebe beni oradan yola çıkarak yönlendirdi aslına bakarsan aşı olman iyi olmuş henüz 2 yıl geçmiş keşke devam etseydin dozlara hiç gerek kalmazdı gebeyken aşı olmana

Kizlar acil birsey sorucam aranizda coraspirin yada ecopirin kullanan varmi kacinci haftada kesti doktorunuz yada kesicek
Ben kullanıyorum ve daha kesmedi, en son 28 de gitmiştim bir sonraki randevum salı günü. 7 Aydan sonra kesilmeli diye biliyorum ama tabi doktor ne derse onu yapıcam

Cok tuhaf dimi yaa sigara icen biri olmayip sigarayi istemek..iyi ypmssin
kızlar bendeki daha garip bir durum ben günde bir paket sigara içen biriyim yıllardır, asla bırakma niyetim yok, ancak hamile kalınca direk beynimden çıkıyor tabiki arada aklıma geliyor ama bebeğim için çok inatlaştım, ama tek çözüm şu evde bulundurmamak ben öyle yaptım almadım ve çok şükür bu aya kadar içmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…