2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben de bebeği ve keseyi gördüm kalp atışı için doktor 4 Ocak'ta gel dedi ama ben garanti olsun diye 11 Ocak'ta gideceğim; 8+6 oluyorum inşaallah duyarım o zaman
Kızlarr herkesi etiketleyemedim dualarınız için sağ olun biz bugün keseyi de gördük bebişi de... kalbide atıyodu teyzeleriiii ayyyy Allahm ağladım yaaa kalbinin hareket ettiğini gördümmm darısı bugün doktora gidenelre, haber bekliyorum dualarımızdasınızzz

Canım hayırlı olsun cok sevindim ben de dun agri ile gittim hastaneye 6+0 dım dr bebegi gördüm sanki dedi amator bi dr du. Senin kese kaç mm idi...

Canım benim kese 55 mm, içinde beyaz bir şey gördü bebek dedi ama bende 2 kese vardı birisi boştu.
İnşaallah ben 11 Ocak'ta gideceğim tekrar 8+6 olacak kalp atışını da duymak için.

Canımmm gözün aydınn Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşaallah, ağlanmaz mı çok güzel bir an maşallah

Gozun aydin canim, cok sevindim

Kızlar bugün doktor randevumdan geldim keseye gördük keseye göre 5 haftamınmış bebiş tiroidin yüksek dedi doktor ne yapma lazım

Ben keseyi geç görünce üzüldün ister istemez bu yüzden kalp atışı için dediğin gibi geç gideyim ki kesin olsun inşallah

Canım ben de kalp atışını duyamazsam erken derse üzülürüm diye 1 hafta daha sabredeyim dedim. Allah'a şükür kimyasal ya da dış gebelik olmadığı için beklemekte sıkıntı olmaz inşallah

Kızlar bugün doktor randevumdan geldim keseye gördük keseye göre 5 haftamınmış bebiş tiroidin yüksek dedi doktor ne yapma lazım
Trioid ciddi bir bulgudur cnm doktorun tavsiyelerine mutlaka uy. Kese ilk haftalarda biraz oynuyor ölçümde ona takılma, nasılsa büyüyecek bebeğe göre , hadi gözün aydın

Çok geçmiş olsun canım inşallah kısa zamanda zorluklardan kurtulursun Rabbim bebisini hayırla sağlıkla kucağına versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…