2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah canim :) duyarsin hic merak etme doktorun dedigi tarihte de gorurdun kalp atislarini sadece belki dinletmezdi kucuk diye simdi gidince dinletebilirde :)

Gozunaydin canimmm :) cok sevindim :)

Ayyy maşallah maşallah sübhanallah darısı da bana inşallah rahatladın bak sıra bnde.İnşallah bende pazartesi kalp atışını duyarim

:) canim Allah gonlune gore versin :) bakalim ilerleyen zamanlarda dogru mu anliyormusum yanlis mi anlicaz :)

7+4 kalp atışını gördüm 4 ocakta gidebilirsiniz

Citir agustos anneleri hepinize kocaman gunaydin:) nasilsiniz :)
Biz de durumlar fenaaa oglumla esimde grip oldu ailecek sumuklu sumuklu geziyoruz Allah bundan geriye dusurmesin bununla kalsin atlatiriz insallah :)
Geçmiş olsun canım size ailecek.

Bence kızın olacak,ama dediğim gibi hiç bir dayanağım yok sadece his
Ben Ben :)

Merak yaptim simdi :) hayırlisi olsun hepimizin hakkinda salih saglikli akilli evlat olsun butun minisler :)
Topiğe ilk girdik o zaman bizim vardı kese kalp atışı telaşı şimdi yeni gelenlerin benden söylemesi hiç stres yapmayın Ahhaın izniyle görürsünüz duyarsınız ondan sonrada acaba 2li taramamız nasıl çıkacak telaşı başlayacak :)bizim sırada şimdi 2li tarama var belki doktor cinsiyet tahminide yapar ve tabiki ikinci olduğu için cinsiyetide çok merak ediyorum
Neye göre bakıyorsunuz? kesenin resmi demi o bende atayimmi bakarmisiniz ?? Bu arada çin takvimi rus takvimi bakan oldu mu benim gibi
Çinde rusda kız diyor ama tabi Rabbim ne derse o olur
Hadi gözünaydın artık stres yapmadan tadını çıkar bence

Kızlar bugün doktor randevumdan geldim keseye gördük keseye göre 5 haftamınmış bebiş tiroidin yüksek dedi doktor ne yapma lazım
Troid için ilaç kullanmak gerekiyor bende kullanıyorum her ay dahiliye de kontrol oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…