2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ananas aksine cok faydali hamilelikte mutlaka tuketmek gerekiyor nereden duydun zararini
Ben yedikten sonra aşırı kusma ve karnımda kasılma hissettim endişelendim dr a söyledim yedikten sonra böyle oldum diye oda bazı hamile kadınlarda rahim kasilmasina cilt döküntüsü ve kusma olabilceğini söyledi

Dua edin doktor gel dedi ben klinikteyim

Citir agustos anneleri hepinize kocaman gunaydin:) nasilsiniz :)
Biz de durumlar fenaaa oglumla esimde grip oldu ailecek sumuklu sumuklu geziyoruz Allah bundan geriye dusurmesin bununla kalsin atlatiriz insallah :)

Canım geçmiş olsun ben de Perşembeden beri aynıyım ilaç da kullanamayınca çok zor oldu, Allah şifa versin

Aaa ilk yorumm :) hayirlisi olsun insallah canim ogluma arkadas olur artik birlikte evi yikarlar :) tek basina oglumun gucu yetmiyordu zaten :) dur bakalim cinsiyet belli olunca seni etiketlicem mutlaka :)

bana da seninki erkek olacak gibi geliyor, hayırlısı olsun tabi

Canım geçmiş olsun ben de Perşembeden beri aynıyım ilaç da kullanamayınca çok zor oldu, Allah şifa versin

bana da seninki erkek olacak gibi geliyor, hayırlısı olsun tabi
Ay canim benim sana da cok gecmis olsun cok zor hamilelikte ve emzirirken Hasta olmak daha dikkat etmeliyiz kendimize

Ben de potansiyel erkek annesi enerjisi var desenize :) bir oglum var bir kizim olsun cok isterim ama rabbim hayirlisini versin erkek olursa da ogluma oyun arkadasi olacak diye cok sevinirim karisik duygular :) ilkte kafamiz rahatti :)

Ananas aksine cok faydali hamilelikte mutlaka tuketmek gerekiyor nereden duydun zararini

ben ilkinde ananas cok yedım mide bulantım cok oldugu ıcın
ama ılk 3-4 ay hafif hafif kanamam oldu sonra da 36.haftada dogum yaptım

sonra yıllar sorna baska bısey arastırırken okudum ki bilimsel olarak kanıtlanmams olsada doguma yardımcı oldugu soylenıyormus

hurma gıbı yanı.

6 ocakta dusunuyorum canım
tam 2 hafta geçmiş olacak ınsallah

bende gitcem bugun 5+1 günlüğüm çok korkuyorum

Kızlar ben de bebeği ve keseyi gördüm kalp atışı için doktor 4 Ocak'ta gel dedi ama ben garanti olsun diye 11 Ocak'ta gideceğim; 8+6 oluyorum inşaallah duyarım o zaman

hayırlı evlat olsunlar inşaallah aynen ilk olunca sıkıntı olmuyor şimdi ben ikisine de razıyım kızım da yok oğlum da yok diye
tecrübeli anniş doktor bana 4 Ocak'ta gel dedi o zaman 7+6 olacağım ama gitmeyeceğim 8+6'da gideyim kalp atışı kesin olsun diyorum duyarım di mi

Canım hayırlı olsun cok sevindim ben de dun agri ile gittim hastaneye 6+0 dım dr bebegi gördüm sanki dedi amator bi dr du. Senin kese kaç mm idi...

Duyarsınız tabi insallah 7 den sonra duyuluyor genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…