2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim ilk defa olunca korktum illaki sona yaklasiyoruz artik agri sizi olacaktir
Benim muayene esnasında oldu tam komple sertleşti doktorum hemen karnın böyle sık sık oluyor mu dedi bende hocam oturarak çalılıyorum şuana kadar fark etmedim diyimce artık çalışma dedi yazdı raporu. Birazda kanamam olmuştu oyüzden yazdı

Aman dikkat et canim sukur az kaldi zamaninda gelsinler bakalim benimki 33+0 a izin verecekmi biraz pimpirikli adam

Kızım cok muhlis ve zorlayan bir bebek olmadi hic onun cesaretiydi bendeki a malesef oğlum arsiz cikti epey cektirdi bize ama şükür bu haftalari gorduk. İkinciyi dusunebilmek icin icin ilk cocugun performansi onemli sanirim :)

benim kardeşimle aramda 11 yaş var o yüzden kardeşsiz büyümek zor biliyorum, Allah nasip ederse çok da uzatmadan maksimum 3 seneye ikinciyi düşünüyorum ama dediğin gibi ilki çok yorarsa belki fikirlerim değişebilir

Günaydın canım seni gördüğüm iyi oldu sezaryenlerini genel anestezi.mi oldun spinal veya epidural mi oldun

Genel anestezi ile oldum canım. Biraz ağrım sızım oldu tabii olarak ama diğerleri hiç bana göre değil, ben aklım başımdayken altta 7 kat kesilmiş olma fikri ile hayatta ayık kalamam Bir de yakın bir arkadaşım kötü bir deneyim geçirdi o da etkiledi beni.

En iyisini yapmissin keske genel yapsalarmis banada 1 haftadir mahvoldum
Yani bebegim yanimda olsa destekçim olmasa bitmistim

Kizlar birsey soracam sizinde bebisleriniz hareket ettiginde tuvaletiniz geliyo gibi oluyormu benim gibi uasayan varmi acaba
Şu anda o durumdayım hareketi yukarıdan görünüyor ta aşagı uzanıyor galiba o an altıma kaçırıcam sanıyorum bi anda geliyor

En iyisini yapmissin keske genel yapsalarmis banada 1 haftadir mahvoldum
Yani bebegim yanimda olsa destekçim olmasa bitmistim
Kızlar korktum ya ben genel olmuştum çok rahattım ama bunda biraz genelden de korkuyorum açıkçası boğazımda bişey tıkanır gibi olmuştu bi kaç gün boyunca korkmuştum uyanırkende biraz zorlandım ki normaldi bence ama ne bileyim ya çok kararsızım birde maraşta artık genel yapmıyorlar isteğe bağlı diyorlar

Ben ilk aylarda uyuşturmadan yaptırmıştım dolgu hiç bi sorun olmaz sadece mümkünse anestezi alma uyuşturtma demişti Doktorum

Günaydın arkadaşlar. Geçmişi hiç okuyamadım. Fırsat buldukça bakacağım Destekleriniz için çooook teşekkür ederiz :)
Kısaca son durumumuzdan bahsedeyim.
Kendi doktorum ile görüştüm ve o da suyumun azaldığını söyledi. Beboş %100 erken gelir dedi. Takibimin yapıldığı hastanein yenidoğan servisinin bu haftalarda doğan bebekler için yeterli ekipmana sahip olmadığını söyleyerek beni Üniversite hastanesine yönlendirdi. Benim zaten orada da takibim yapıldığı için sorun olmayacak. Bundan sonra haftada bir o hastande kontrole gideceğim. Eğer oradaki doktorum bu bir hafta içinde suyun azaldığını fark ederse beboş sezaryen ile dünyaya gelecek :)
Beboş gelmekten vazgeçip en az 2 hafta daha içeride kalmayı başarırsa en baştan beni takip eden doktorum beboş için en güvenilir doğum şeklini belirleyecek ve ona göre bir yol izleyeceğiz. Benim böcük kendini prenses zannetti galiba bir doktor ile yetinmeyecek gibi

Bebeğin hareketlerinde düzensizlik ve yavaşlama hissettiğimde mutlaka NST ye girmem gerektiği söylendi. Bu yüzden tatlı annişler çok panik olmadan beboşunuzun hareketlerini düzenli takip edin.
Suyun azalmasının nedenlerine gelince çok net bir şey söylemiyorlar. Beboşta bir problem var ise doğumdan sonra anlaşılacak. Annenin fizyolojisinden kaynaklanıyorsa o da doğumdan sonra anlaşılacak. Enfeksiyon için gerekli tetkikler 3 hastanede de yapıldı enfeksiyon da yok. O yüzden kötü senaryoları bir kenara bıraktık, kalan günlerimizin tadını çıkarmaya başladık :)

Benim bazı zamanlar çok fazla oluyor hareketleri düzensizlik öyle bir şey mi canım özellikle yoruldugumda stres yaptığımda bazende karnım sertleşiyor sabah mesela bi yarım saat semsertti karnım geçmedi onun neden olduğunu anlamadım ama bunlar takip ederken önemli detaylar mu ben zaten Doğum yakın yalancı agrı diye üzerinde durmuyorum doktorada pazartesi gidecegim baya var daha

Bugun daha iyiyim canim dunde bas agrisi basladikca yattim bugun daha az agriyor
Dr da diyo sanssiz hastasin bazilarinda hic birsey olmuyormus
Bünyeyle alakalı herhalde canım birde belki stres oldun kendini çok kastın belki ondanda olabilir Kartal bebek gelene kadar inşllah toparlamış olurusn

Canım benim iyi haberlerine sevdinm bu nazlı prenses beklesin 3 erkeğimiz doğdu senin kız onları kıskandı kesin :) Bekliycek inşllah annesi teyzelerinden slmlar prensese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…