2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Anladım canım çok teşekkür ederim sanada bebeginede geçmiş olsun inşallah ikiniz için en hayırlı zamanda kavuşursunuz allah yardımcın olsun

Ya dimi bide öyle diyorlar hep Doğum zamanı enerji geliyormuş diye yarın kuaföre gidicem şakın öyle süprizler yapmasın hiç hazır değilim

ılk kızımda kuafore gıttım kollarımı aldırdım kas bıyık aldırdım
hanı 36. haftadayım ya aldırayım bı de doguma aldırırım dıyorum
tabı 40 da dogurcam ya kendımce

hatta kuafor 36. haftada olduguma ınanmadı o kadr kucuktu karnım
sımdı 30. hafta da gören doguma gıdıyorum sanıyor:)

neyse o gece dogurdum sonuc olarak:)

Teşekkür ederim cevabınız için. Artık havalarda çok sıcak yıllık iznimi bana doğum sonrası dönem içine denk geldiği için vermeyecekler bende şimdiden alıp kullanayım diyorum yoksa yanacak.

Benim kaşlarım bayağı bir fazla olduğu için normalde hafta 2 kere falan gidiyordum ama hamilelik az çıkmaya başladı hatta ilk zamanlar için diyordum bir ömür hamile kalabilirim tabi son ayları hesapı katmamıştım:) Şimdide tetikdeyim sürekli az sancıda cımbız ayna elimde :)

ben yenı dogan almıstım bır paket
ıykı de oyle almısım kızım ufacıktı
gercı o paket 10 gune felan bıtmıstı sanırım sonra 1 noya gecmstım
Benim kızım da ufacıktı aynen. Büyük gelmişti 1 numara. Sık sık alt değiştiği için çabuk bitiyordu o bir paket bez. Küçük paket de olsa almak istiyorum bir tane

Kızlar önce konuşulmuştu tekrar olacak kusura bakmayın ama bir de ricam olacak hastane çantasına koyulacaklar için bir liste varsa paylaşabilir misiniz ?özellikle tecrübelere açığım

Yeni doğan ve 1 beden farklı mı acaba yenidogan alsak bi paket küçük mü gelir ki hiç bilmiyorum
Ben direkt 2nodan baslamistim 3.850 dogmustu altına da düşmedi sözde şişlik olur demislerdi sonra 4kusur kilo ile 2numaraya devam ettik, 3.ayda 3numara 4.ayda da 4numaraya basladik zaten tam 18aylikken çişini öğrendi...

Ben dún diyorumki bak kizim ne besigin hazir be kiyafetlerin hazir ortada hicbirsey yok mùmkùnse temmuz sonuna kadar gelme diyorum insallah annesinin sòzúnú dinler sıpam

10 senedir kola içmeyen ben kolaya aşeriyorum Eve almamaya çalışıyorum ama markete girip buzdolabının önünden geçerken dayanamıyorum alıp açıp, bir de utanmadan kafaya dikiyorum markette

10 senedir kola içmeyen ben kolaya aşeriyorum Eve almamaya çalışıyorum ama markete girip buzdolabının önünden geçerken dayanamıyorum alıp açıp, bir de utanmadan kafaya dikiyorum markette
Bende dún yedigim birseyin yaninda 2 bardak icmisim sonra dedimki buzana kadar icmemistim bisey olmaz diye vicdanimi rahatlattim sòzde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…