2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin kizlar 6 bucukta uyandim ve uyuyamadim bu arada sanirim.bende kasilma ysadim gobegimin sag tarafi hafif yukseldi ve hafif agrida oldu bunu takip mi etmeliyim yada druma soylemelimiyin

Gunaydin kizlar 6 bucukta uyandim ve uyuyamadim bu arada sanirim.bende kasilma ysadim gobegimin sag tarafi hafif yukseldi ve hafif agrida oldu bunu takip mi etmeliyim yada druma soylemelimiyin
Normal canım sık sık uzun süreli olursa tehlikeli artık öyle kasılma toplama onlar çok normal ama yinede dktrna gidince söyle tabi

Canim. Su an kacinci haftadasin

Bende çanta alıcam da bebek için sırt çantasımı daha iyi yoksa normal kol çantası olarak mı daha iyi birde fiyatı ne kadar
kuzum nasıl daha rahat kullanırsın bilmemki ben sırt çantasından yana kullandım ben 100e aldım ama şuan aldığım yer pahalı anne bakım çantası yaz birsürü satıcıdan uygun fiyatlılar var 60 80 100

canim ben bunu cok begendim.siteye baktim ama pek bisey anlamadim.daha once yurtdisi sitesinden hic alisveris yapmadim.nasil olur bilmiyorum.suanki fiyati nedir bu cantanin?
bende toplu aldım ilk canım çok şükür heosi geldi aliexpresten memnun kaldım birsürü bebek ayakkabısı makosenler falan aldım hepsi çok güzel geldi çantada 137 lira olmuş kuzum

annişler canta soranlar olmuş galiba ben sürekli aliexpressten aliveriş yapıyorum cok sukur hersey zamanında tam geldi.
https://tr.aliexpress.com/item/Fash...150.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dTUS321
cantayı bu satıcıdan aldım ben alırken dolar ucuzdu tabi 70 liraya almıştım. şimdi 90 lira olmuş ama yine de diğer satıcılara göre ucuz.15 günde elime ulaşmıştı bi sıkıntı cıkmadı alabilirisniz bence

Merhabalar. Çalışan anneler çoğunuz 32. haftada çalışabilir raporu almışsınızdır. Birşey sormak istiyorum. Üniversitede öğretim görevlisiyim. 32. haftada çalışabilir raporu alıp mesela 34. haftada yıllık iznimi kullandım diyelim. Yıllık iznimden kullandığım kadar süre doğum sonrasına eklenecek 5 haftadan düşermi. Yani diyelim 10 gün yıllık izin kullandım 5 hafta değilde 10 gün daha azmı doğum sonrasına aktarılır bilgisi olan varmı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…