2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sertleşme ile ilgili yorum yapamayacağım ama benim beboşun bir rutini var gibi. Sabah hareketli, öğlen orta düzeyde hareketli, akşam ve gece 12 ye doğru da hareketli. Tedirgin olduğum ilk gün yaklaşık 2,5-3 saat hiç hareket hissedemedim. Yorulmuştum, uzandım, çikolata yedim, soluma yattım, değişen bir şey olmayınca acile gittim. Düzensizlikten kastım bu canım

Canım benim iyi haberlerine sevdinm bu nazlı prenses beklesin 3 erkeğimiz doğdu senin kız onları kıskandı kesin :) Bekliycek inşllah annesi teyzelerinden slmlar prensese
Beboştan da teyzelerine selamlar :))) Kesin kıskandı, prenslerin arasına bir cadı lazım dedi ve gelmeye niyetlendi galiba

canım yıllık iznini kullanabilirsin ben raporumu 35 te başlatıp doğum iznimden sonra yıllık izinlerimi kullanıcam

Benimde haftaya sali doluyor ama dr onay versin 1 temmuzda cikayim haziran maasimi tam alayim istiyorum

benım de 2 haftam var 32 ıcın erken dogum rıskım de var ama doktor dvm et derse 34. haftaya kadar calısayım ısıtyorum
ınsallah tabı:)
ne kadar ızın sonraya kalsa o kadarı iyidir
tabı sımdı bıle zorlanıyoken 3-4 hafta sonra ne olur bakalım:)

canım benım Rabbım hayırla saglıkla kucagına aldırsın
sonrada ne zaman ıstersenız hemen 2.yi nasip etsin ınsallah

Oyle benimde hayalimdi ama dayanamiyorum ya hergun agri sizi icindeyim otur otur kemiklerim batiyor birde ayakalrim cok sisiyor evdeyim kacgundur cok rahatim .. sonrada ucretsiz izin alirim diye dusunuyorum ozamana buyur annem bakacak Allah nasip ederse gozum arkada kalmaz

Beboştan da teyzelerine selamlar :))) Kesin kıskandı, prenslerin arasına bir cadı lazım dedi ve gelmeye niyetlendi galiba
Canım benim. Sakinliğini koruyabilmene sevindim.Tabiki bize öyle yansıtmıyorsan Bir yandan da şükür en tehlikeli dönemleri geride bıraktık. Sen suyu artırmak için elinden geleni yapıyorsundur eminim. Senlinle benim bir gün aramız var. Demekki cuma günü 33 hafta tamamlanacak. Benim dr um da 34 ten önce doğum olursa üniversite hastanesini öneriyor. Daha deneyimli donanımlılar diye. Ne olursa olsun, sonuç Prensesimiz için hayırlısı olsun.

Yeni doğan ve 1 beden farklı mı acaba yenidogan alsak bi paket küçük mü gelir ki hiç bilmiyorum

ya çok pardon canım ben 1 beden ve 2 beden almışım. 1 beden zaten yenidoğanmış. içinde 108 adet var. en başta çok sık yapıyormuş bebişler o yüzden 108 adet 20 gün falan gidermiş maksimum dediler.

canım ablam yaptrdı kanal ama sanırım 26. haftada felandı
suan ıcın skntı olmadı cok sukur

Kızlar selam uykudan uyanınca görürsünüz artık bu mesajı :) ultra prima bezlerin en küçüğü hangisi oluyordu?? Yenidoğan mı yazıyor üstünde alan oldu mu ??

ben yenı dogan almıstım bır paket
ıykı de oyle almısım kızım ufacıktı
gercı o paket 10 gune felan bıtmıstı sanırım sonra 1 noya gecmstım

canım doğum izni zamanı degısmez
yanı 37+0 da mecburen cıkman gerekıyor ya arada yıllık ızınde alsan raporda alsan 37+0 ne zaman denk gelıyorsa artık dogum ıznın o zaman da baslar

mesela 32. hafta calısabılır raporunu 32+5 de bıle alsan sısteme 32+0 hangı günse o gun girilıyor 5 gün uzamıyor.

arada 10 gun yıllık ızın alsanda sen calısamaz raporunu ne zaman baslatırsan o gun baslar senın 16 haftalık yasal süren.

canım suan cok sukurkı buyudu
Allah ın ıznyle bıraz daha dayansa belkı kuvoze bıle ıhtıyac olmaz
o da sen de ıyı olunda dogum seklı en hayırlısı neyse o olsun ınsallah

hayırlı dogumları olsun ınsallah
arkadasımızın bebegı 2 ay önce 29. haftada dogdu
gözle ılgılı bır skntı yasandı hamdolsun suan o da duzeldı
Allah yardımcısı olsun ınsallah

Benimde canimda istiyor ama hamile oldugumu ogrenince icmeyi biraktim turk kahvesi degilde filtre kahve kremali kahveler falan istiyor ama icmiyorum dayaniyorum

ben de normalde starbucks kahvelerını içemem cok yaglı gelır bana
veya asitli içeçek normalde cok nadır ıcerım
hamılelıkte hepsını ıstedı canım hepsınden de içtim:)
sınır koyabılrsek zararı olmaz Allah ın ıznyle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…