2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah canım ben daha şimdiden 2.nin hamileliği nasıl geçecek diye düşünüyorum şimdi ayagima dolanan çocuk yokken zor, 2. Daha zor olacaktır
Kızım cok muhlis ve zorlayan bir bebek olmadi hic onun cesaretiydi bendeki a malesef oğlum arsiz cikti epey cektirdi bize ama şükür bu haftalari gorduk. İkinciyi dusunebilmek icin icin ilk cocugun performansi onemli sanirim :)

Kızım cok muhlis ve zorlayan bir bebek olmadi hic onun cesaretiydi bendeki a malesef oğlum arsiz cikti epey cektirdi bize ama şükür bu haftalari gorduk. İkinciyi dusunebilmek icin icin ilk cocugun performansi onemli sanirim :)

Herşey nasip tatlım, biz sadece ilk kızı istedik ,hadi çocuk olsun canımız sıkılmasın evde dedik oldu şükür. Sonrakiler hep sürpriz bebek bize Kafayı da çekmiyoruz ama oluyor işte

Pıhtılaşma sorunum var canim sende mi kullaniyorsun
Evet benim tüp bebbek olduğu için önlem amaçlı verilmişyi. Yani öncesinde öyle bir sorunum olup olmadıgını öğrenmek için bir test yaptırmadık. Yani var mı yok mu bilmiyorum. Tüp bebek doktırum kesebilirsin dedi şimdi yemi başladıgım doktorumda kesebilirsin dedi. Kafam çok karısık neye göre kesiyorlar ya bende de varsa pıhtılaşma sorunu? Kafam çok karısık hala kullanıyorum ben.

Aynen genetik testi sonuclarina gore kullaniliyor doktorunla paylas ozaman bu tarz bir endisem var diye gerekli planlamayi yapılacaktır osana boyle kendini strese sokmaktansa canim

Aynen genetik testi sonuclarina gore kullaniliyor doktorunla paylas ozaman bu tarz bir endisem var diye gerekli planlamayi yapılacaktır osana boyle kendini strese sokmaktansa canim
Perşembe günü kontrolümüz var bana bırakabilirisn demişti ama ben bırakmadım kendisinede izah edeyim durumu. Kaçıncı haftada bırakacaksın peki sen canım

Kızlar selam uykudan uyanınca görürsünüz artık bu mesajı :) ultra prima bezlerin en küçüğü hangisi oluyordu?? Yenidoğan mı yazıyor üstünde alan oldu mu ??

Kızlar selam uykudan uyanınca görürsünüz artık bu mesajı :) ultra prima bezlerin en küçüğü hangisi oluyordu?? Yenidoğan mı yazıyor üstünde alan oldu mu ??
Ben bir numara aldim bezini yeni dogan almaya gerek varmi bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…