2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kuşum Çin malı mı peki bu çanta? Artık herşey Çin malı ama eşimin ciddi takıntısı var bu konuda

Ben çıkarmıyorum ama keşke çıkarsam daha iyi olacak midemiz sıkıştığı için oluyır artık galiba
Çıkarmak da çok kötü ya uzun süre kendime gelemiyorum bacaklarım falan çok ağrıyor bide iyice rezil bir hale gelmiş oluyor insan idrarda kaçırıyorsun ay hem komik hem çok fena bir durum

Kızlar önce konuşulmuştu tekrar olacak kusura bakmayın ama bir de ricam olacak hastane çantasına koyulacaklar için bir liste varsa paylaşabilir misiniz ?özellikle tecrübelere açığım
Tatlım
1 adet onlu hastane çıkış
2 çıtçıtlı badi
2 iç zıbın
3 adet mini zıbın
En az 10 adet bez
Islak mendil
Minik bir biberon
Göğüs pedi
Göğüs kremi
İki pijama takımı kendim için
İç çamaşırı
Ped
Şimdilik bunlar aklıma geldikçede koyucam daha

Kızlar selam uykudan uyanınca görürsünüz artık bu mesajı :) ultra prima bezlerin en küçüğü hangisi oluyordu?? Yenidoğan mı yazıyor üstünde alan oldu mu ??
sıfır numara var canım 2900 doğan bebeğe bi paket onu kullandım sonra 1 numaraya geçtim ben ama 3000-3500 arası doğucaksa 1 numarayla başla 4 e yakın bi bebekse 2 ile de başlayanlar oluyo bezin sıkmaması kalça çıkığı ve çiş kaka taşmasını önlemek için önemli

Çıkarmak da çok kötü ya uzun süre kendime gelemiyorum bacaklarım falan çok ağrıyor bide iyice rezil bir hale gelmiş oluyor insan idrarda kaçırıyorsun ay hem komik hem çok fena bir durum
Ay deme deme ilk zamanlar aklıma geldi. Keşke bende idrar kaçırsam geceleri de sıkışmaktan uykularım bölünüp kasıklarım ağrımasa

Ben dún diyorumki bak kizim ne besigin hazir be kiyafetlerin hazir ortada hicbirsey yok mùmkùnse temmuz sonuna kadar gelme diyorum insallah annesinin sòzúnú dinler sıpam
Ben de aynı şekilde isteklerde bulunuyorum ama bu ufaklıklar yaramaz bakalım ne kadar söz dinleyecekler

Makyaj malzemesi, şarj aleti,terlik,tarak - kendime havlu koyuyorum ben duş alıyorum çünkü- oğluna bir hediye ayarla sürpriz olarak ,bebek hediye getirmiş olsun abisine. Bebek için penye battaniye yedek koyabilirsin. Ağızları burunları çok akıyor ilk günler. Normal Doğumda bir gece kalındığı için gerek olmayabilir ama sezaryen de iki gece olunca lazım olabilir.

Aaa evet hediyeyi unutuyordum bak yedek pazenli battaniye koyucam havluyla mkyaj çantası da tamam o normal çantamda olur zaten. Ben sezaryen olsamda bi gece kalıyorum canım duşuda maalesef alamıyorum dr ne zaman izin verirse

Çok teşekkür ederim canım

Onların ağızlarını burunlarını yicem ben çok teşekkürler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…