2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ultrason ölçümüne de güven olmuyor ki canım... kuzumu 3200 bekliyorduk 2500 doğmuştu

Makyaj malzemesinden emin misin canım?? :) ben kızımda koymuştum ama canım hiç istemedi, direkt dinlenmeye uzandım. Hava sıcak olacak makyaj terletir beni

geçmiş olsun canım senden haber almak çok güzel bu arada en başlarda acaba fakülteye de takibe başlasam mı çevremden başla dediler diye kararsızdın hatırlıyorum iyiki başlamışsın her şeyde bi hayır varmış

Makyaj malzemesinden emin misin canım?? :) ben kızımda koymuştum ama canım hiç istemedi, direkt dinlenmeye uzandım. Hava sıcak olacak makyaj terletir beni

Bir önceki doğumda götürmedim resimlerde ucube gibi çıktım Bunda götüreceğim ,kızımı da tembihledim hemen süsle püsle beni annem tamam mı dedim

Yaninda olsun bence olmamasindan iyidir keske alsaydım demezsin
Ben herseyi attim cantaya ama oglusum yanimda olmayinca tek bi foto bile cekmedim
Sizlerin oyle olmaz keyifle suslenip hatira saklarsini,

Yaninda olsun bence olmamasindan iyidir keske alsaydım demezsin
Ben herseyi attim cantaya ama oglusum yanimda olmayinca tek bi foto bile cekmedim
Sizlerin oyle olmaz keyifle suslenip hatira saklarsini,

Hastaneden çıkarken resim çektirebilirsin canım sende. Herkesin hikayesi ayni olmuyor sizin hikayeniz erken başlayan bir hikaye. Değişik bir senaryo.

Kizlar dun karbonati fazla kacan bir poaca yedim az ama dunden beri agzin aci ne yediysem gecmiyor varmi fikriniz

Teşekkür ederim cevabınız için. Artık havalarda çok sıcak yıllık iznimi bana doğum sonrası dönem içine denk geldiği için vermeyecekler bende şimdiden alıp kullanayım diyorum yoksa yanacak.

yanacaksa kesın kullanında hıc degılse ızne cıkacagınız haftanız ılerlesn
ben ılk kızımda 36. hafta da cıktım bır hafta daha dayanamadım ıykı de oyle cıkmısım gercı aynı hafta dogrdum
hıc hafta kaybım olmadı dogum sonra 4 ay maasımı aldım:)

bu sefer daha erken ayrılcam ama mecburen, soncta 37 ye yakın zamanda cıktıgımzda maddı manevı calısan anneler acısından iyi biişey

Iste ben onlari icmedim durduramam diye cunku esim saolsun agzimdan cikinca alalim kafasinda her dedigimde alip gelir en iyisi hic bulasma dedim

Birde 32+0 da dogum izni hakedisi basladiginda yillik izi ve rapor alamiyoruz

devlette mı böyle?
ben özel sektorde calısıyorum 32den sonra yıllık ızın alabılıyoruz
1 veya 2 gunluk raporları da alabılıyoruz
ama 32den sonra mesela kadın dogumdan 1 haftalık vs rapor alınmıyor.

ben ılk hamılelıgımde 34 ve 35. hafta da saglık ocagından 2 gun rapor almıstım 3 gun ıse gelmstım
o haftaları da öyle tamamlamıstım

Yok bende ozeldeyim canim bizde boyle hatta o yuzden ben bu hafta 4 gun yillik izin aldim

Yok bende ozeldeyim canim bizde boyle hatta o yuzden ben bu hafta 4 gun yillik izin aldim

yanı yıllık ızın hak onu ıstedıgın zaman kullanırsın
ıstersen 36 da kullan karısamazlarkı

rapor da 3 ve uzerı alamıyosun cunku 32 den sonra normalde yasal olarak dogum ıznını başlatabildiğin için

(hatta cok emın deıglım ama kadın dogumdan alamıyosun ama sankı baska bolum verırse 3-4 gun alabılıyosun)

ama 32 den sonra 1 veya 2 gunluk rapor alımı yapabılıyorsun veya yıllık ızın kullanabılıyorsun
yasalı bu

ama sızın sırket farklı prosedur ısletıyosa onu bılemıyorum

Bizdr vermiyorlar cunku arkadas baslatamadi cunku demekki heryer kendine gore yorumluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…