Selam kizlaaar.. hepinize gunaydin
Sizi merakta bırakmışım kusuruma bakmayın. Biraz kafa dinleme biraz da yoğunluk nedeniyle giremedim. Eşimin işyerinde yoğunluk vardı hala oturabiliyorken ordaki işleri yoluna koyayım dedim. Yalancı kasılmalar giderek sıklasiyor. Her an benden de dogum haberi alabilirsiniz her an doguracakmisim gibi hissediyorum. Dilimle cagirmis olmak da istemiyorum ama hissiyatim bu yönde. Cuma gunu kontrole gitmistim. Suyumuz boyumuz posumuz kilomis iyi. Nst ye girdim ama baglayamadilar gibi sancinin oldugu yerde durmuyordu kemer. Neyse 2 hafta sonra 35+6 da tekrar cagirdi doktorum. Sonra haftada bir gidecegiz. Hazirliklarim tamamdi ama son ana biraktiklarim vardi onlarla ugrastim. Sunumluklarimiz hazir kolonya siselerimi doldurdum cantaya yerlesmeyi bekliyor. Bebegin cantasi hazir. Cikolatamizi aldik. Sadece bebegin yatagini yikayip utuleyip sermek kaldi bir de kendi cantami hazirlayacam. Bir de vakit bulursam lohusa bardagi suslemeyi dusunuyorum. Herseyim hazir birsey kalmadi diyordum ama son hazirliklar bile 4-5 günümü aldi.
Cantamda
3 tane battaniye
2 tane ic gomlek
2 tane patikli tek alt
4 tane corap
1 tane isimli süslü yaptirdigim tulum takimi
1 tane alt ust zibin takimi
1 tane 5 li zibin takimi
3 tane tek kullanimlik alt acma
5 tane bez
Bir buyuk bir de seyahat boyu Islak mendil
Ayrica temizleme pamugu
4 tane agiz bezi
2 tane yedek eldiven
Kirli torbasi
Bebek pudrasi, gogus kremi, bebe yagi.
Dogumhaneye verilecekleri ayri paketledim. Cantadan cikarip hemen verirler, hem cantayi alt ust etmezler hem de giyecegi karismaz.
Soyle bir gecmise goz attim.
exixizimm
bebisini kucagina almissin. Iyiki dogdun annem diye seslendigini okudum cok duygulandim. Cok cok gozun aydin.
bulasiksuyu
sen de 3. Olmaya bi heves etmissin umarim daha iyisindir. Beni soran merak eden arkadaslara cok cok tesekkur ederim.. hepinizi seviyorum...