2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınnnn.. Orda bebiş mi var top mu koydun o ne hal çırpı bacak hamile kadın biraz kilo alır
Hahaha bana bu bile çok zor geliyor ama kim görse futbol topu mu var diyor oğluşa da dar geliyor herhalde akşamdan beri genişletme çalışmalarında

Gunaydin kizlar, umarim herkes iyidir.ben kabusta ust boyuta gectim bu gece.hala korkuyorum kotu birsey olacak diye.umarim deli sacmasi birseydir.
Hayır olsun inşallah , ben de her gece korku filmi çeviriyorum , insanı etkiliyor gerçekten

Kızlar ben emzik almadım. Bol bol emzireyim sütüm gelsin iyice istiyorum. Biraz zor olacak beni emzik niyetine kullanacak kuzucuk ama olsun :)
Hemşirede uyardı geçen biberon yalancı emzik vermiyorsun dedi
Biberon degil ama emzik bana gore gerekli.cunku burunlarinin tikanip nefessiz kalmalarini engelliyor ilk zamanlarda.sadece bu sebep benim icin yeterli.

canım sen kaç kiloyla hamile kaldın şimdi kaçsın maşallah ya doktoru kilo al diye tutturan sendin dimi
62 ile başlamıştım en son 67 dim, boyum biraz uzun onun ekmeğini yiyorum sanırım. Evet bizim her kontrolümüz kilo üzerine geçiyor

E Egepam nerde acaba? Doğurdum ben kızlar diye gelmez herhalde

Kayipsin canim nerelerdesin sen ve E Egepam ses ver hersey yolunda mi?

Aynı şeyi yazıyordum Nesrinay86 ve E Egepam iyi misiniz ?

@Sabirsiz61 yok E Egepam yok @ONTK yok bu hatunlara ne oldu acaba?

Sadece E Egepam yok sanki ben 2 gun once konuştum sabirsizla ama egepami bende merak ediyorum

E Egepam hala yok. Erken doğum riski var mıydı onun? Ya da tatil planı?
Selam kizlaaar.. hepinize gunaydin
Sizi merakta bırakmışım kusuruma bakmayın. Biraz kafa dinleme biraz da yoğunluk nedeniyle giremedim. Eşimin işyerinde yoğunluk vardı hala oturabiliyorken ordaki işleri yoluna koyayım dedim. Yalancı kasılmalar giderek sıklasiyor. Her an benden de dogum haberi alabilirsiniz her an doguracakmisim gibi hissediyorum. Dilimle cagirmis olmak da istemiyorum ama hissiyatim bu yönde. Cuma gunu kontrole gitmistim. Suyumuz boyumuz posumuz kilomis iyi. Nst ye girdim ama baglayamadilar gibi sancinin oldugu yerde durmuyordu kemer. Neyse 2 hafta sonra 35+6 da tekrar cagirdi doktorum. Sonra haftada bir gidecegiz. Hazirliklarim tamamdi ama son ana biraktiklarim vardi onlarla ugrastim. Sunumluklarimiz hazir kolonya siselerimi doldurdum cantaya yerlesmeyi bekliyor. Bebegin cantasi hazir. Cikolatamizi aldik. Sadece bebegin yatagini yikayip utuleyip sermek kaldi bir de kendi cantami hazirlayacam. Bir de vakit bulursam lohusa bardagi suslemeyi dusunuyorum. Herseyim hazir birsey kalmadi diyordum ama son hazirliklar bile 4-5 günümü aldi.
Cantamda
3 tane battaniye
2 tane ic gomlek
2 tane patikli tek alt
4 tane corap
1 tane isimli süslü yaptirdigim tulum takimi
1 tane alt ust zibin takimi
1 tane 5 li zibin takimi
3 tane tek kullanimlik alt acma
5 tane bez
Bir buyuk bir de seyahat boyu Islak mendil
Ayrica temizleme pamugu
4 tane agiz bezi
2 tane yedek eldiven
Kirli torbasi
Bebek pudrasi, gogus kremi, bebe yagi.

Dogumhaneye verilecekleri ayri paketledim. Cantadan cikarip hemen verirler, hem cantayi alt ust etmezler hem de giyecegi karismaz.
Soyle bir gecmise goz attim. exixizimm bebisini kucagina almissin. Iyiki dogdun annem diye seslendigini okudum cok duygulandim. Cok cok gozun aydin. bulasiksuyu sen de 3. Olmaya bi heves etmissin umarim daha iyisindir. Beni soran merak eden arkadaslara cok cok tesekkur ederim.. hepinizi seviyorum...

Cnm hosgldin ne güzel çoğu hazirligi tamamlamissin sağlıkla giysin inş prenses. bende yavaştan hazrladım ama hala interntten siparis verdiğim gelicekler var tam bitmedi biranonce bitsin istiorum valla. Bu arada herkes forumda kendini hemen dogurcak gibi hissedio bnde dahil son haftalar olduğu için zorluo bu sıpalar

Teyzoslaei biz oyumuzu kullandiktan sonra eksiklerimizi almaya gidecez ama tam olatrak ne alacagiz bilmiyoruz annesi biraz acemi olunca bize alip liste yapanlar buraya yazabilirlermi acaba

Biberon degil ama emzik bana gore gerekli.cunku burunlarinin tikanip nefessiz kalmalarini engelliyor ilk zamanlarda.sadece bu sebep benim icin yeterli.
Canım bunu bilmiyordum ama oğluma emzik vermiştim. Emzirme konusunda sorun yaşamıştım. Birinin kucağındaysa emzik olduğu için ağzında ağlamıyordu herkes tok olduğunu düşünüyordu sık sık emziremiyordum. Benim görümcem 3 çocuğunun 3ünede vermedi maşallah hepside çok güzel emdi. Sık sık aldı emzirdi. Hemşirede geçen öyle söyleyince vermemeye karar verdim. Tabi bu benim tercihim verenlere saygım sonsuz :)

Bebek bezi prima yeni dogan kullan at alt acma bezi temizleme pamugu ates òlçer porun temizleme pompasi emzik biberonu 1 tanemi alayim aventin setinimi alayim oba karar veremedim gògús kalkani emzirme atleti emzirme.sutyeni gecelik terlik lohusa taci kullan at lohusa kilodu tirnak bakim seti sampuan pisik kremi havlu benim yazdiklarim bunlar eksik olan neler var arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…