2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen tam olarak aynı şeyi hissediyoruz suyumu patlatacak çıkacak sanıyorum öyle oldukça. Yürüyüşe çıkıyorum bende iki gündür akşamları, belki benimki de ondan oluyor

Aynen tam olarak aynı şeyi hissediyoruz suyumu patlatacak çıkacak sanıyorum öyle oldukça. Yürüyüşe çıkıyorum bende iki gündür akşamları, belki benimki de ondan oluyor
Ben yürüyüş atınca biraz daha rahatlıyor aslında ama bugün yürüyüşten öte yorgundum yoruluyorsak ondan aşagı iniyor sanırım canım

Bebek kiyafetleri icin deterjan alan arkadaslar ne marka aldiniz birde bebegin vucudu icin yikarken sabun ihtiyac oluyomu

Friendly organic bebek deterjanı aldım. Evde de bu markanın bulaşık deterjanını kullanıyorum. Bir de sabun cevizi alacağım. Bebeği yıkamak için Mustela düşünüyorum, ben de onu kullanıyorum. Ama bebekleri boş suyla yıkayabilirsiniz, şampuan kullanmayın da diyorlar. Eğer kullanmamaya karar verirsem banyo suyuna biraz lavanta ya da ıhlamur ekleyerek kullanabilirim diye düşünüyorum.

Göğüs kalkanı konusunda kafam karışık biraz. Gümüş göğüs kapakları varmış. Gümüşün yara iyileştirme etkisi var o sebeple sanırım. Alan oldu mu aranızda? Ya da kullanan tanıdığı olan?

Bebek kiyafetleri icin deterjan alan arkadaslar ne marka aldiniz birde bebegin vucudu icin yikarken sabun ihtiyac oluyomu
Eşim uni baby sıvı deterjan almış memnunum gayet hoş bir kokusu var:)
Yıkamak için sabun almadım ben sebamedin şampuanını aldım vücudunuda onunla köpüklerim diye düşünüyorum

Kizlar ben gògús kalkani almadim ebebekte baktim 2 tanesine 80 tl yazoyordu okadar para vermek mantikli gelmesi bana nasil olsa gògús pedi kullanacam diye dûsyndtm

Valla hic bi bilgim yok canim.benimde ilk bebegim.aventi ovduler bende avent aldim

Birde bu bizim izmit carsida kac tane magaza gezdim arkdas bu lohusa takimlari nekadar pahali gecelik sabaklik takimina 199 tl taksitli fiyati diyo hemde markalida degil en mantiklisi lohusam comdan almak lohusam comda benim begendigim 6 takima 180 tl diyorlardi sizcede internettenmi alayim canlar

Benim misafirim falan gelmeyecek doguda yasiyorum tek basimayim.bende bi pijama takimi veya sabahlik alsam yeter diymi

Seçim günü hastaneler çalışır değilmi kızlar? Az önce wc de çok tuhaf birkaç damla döküldü. İdrardan olmadığına eminim , akıntı da olabilir ama tedbirli olmakta fayda var.

Seçim günü hastaneler çalışır değilmi kızlar? Az önce wc de çok tuhaf birkaç damla döküldü. İdrardan olmadığına eminim , akıntı da olabilir ama tedbirli olmakta fayda var.
Acil açık olur canım büyük ihtimal bende de arada oluyor ben sıvı akıntı diye düşünüyorum ama yine de bir görün bakalım inş birşey yoktur

Canim hemen git calismasa bile acilde muhakkak bakarlar ihmal etme insallah allahin izniyle bisey yoktur iltihaptandir bizide habersiz birakma

Neden korkuyorsun ki canım? Benimde 1 aydır öyleymiş doktoum dedi. Gayet normal söyledi. Baş aşşagıda dedi yerçekiminden ötürü bu olurmuş. Korkacak bişi yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…