2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben Avent aldim emzik.. Ne alirsak alslim bebeğin nasil bir emzik kabul edecegi önemli imiş oyle diyorlar
bende rasgele bir tane alayim madem.emzik emziktir yaa

evet canim ya o kadar guzel seyler var ki,birde ilk bebek olunca insan heves ediyor iste.ben araba ve puset secimini son gunlere birakayim artik.karar veremedim.ama chicconun bi modelini begendim indirime girerse onu alcam

Canim bende aldim bazi şeyleri

Süt sagma makinesi aldim e bebekten
Reflu yatagi
Dr browns biberon (1 tane 150 ml aldim 1 tane de avent alicam)
Tek kullanimlik alt acma bezi
10 lu hastane cikisi
Patikli alt zibin corap eldiven sapka mama onlugu
Lansinoh 40 gr göğüs kremi
Avent göğüs kalkani(göğüs kalkanini mutlaka avent al digerleri pek iyi degilmis oyle diyorlar)
Bebek banyo kuveti masrapasi kovasi filesi
Agiz mendili 30 tane.(bunu bol al cok lazim olacakmis)
Lansinoh göğüs pedi 100 lu
Muslin battaniye 3 tane
Hastane siet cantasi
Sadece bunlar bile 900 liraa flaan tuttu.ayvayi yedik biz

Benim kowboya ozellikle uyurken veriyordum ilk aylar.uyanip ac oldugunda hep atip meme istiyordu.7-8 aylik gibiyken bagimlilik yaratmasin diye biraktirmistim.belli ki farkli model oluyor herbiri.

Merhaba annişler.. dün akşamdan beri bebek her an çıkacakmış gibi baskı oluyot alt tarafta canımda baya acıyor öyle olunca, resmen çıktı çıkacak diyorum kilitlenip kalıyorum. Oluyor mu sizde de böyle birşey?

Canim ben 27 inci haftamin icinde olmama ragmen benimde cocuk firlayacakmis gibi kasigimda tekmeliyor.simdi cikacak diyorum.makatima kasigima kramplar giriyor.doktorum bebegin makat gelisli durduğunu söyledi.o yuzden tekmeledikce rahatsiz eder sonra yönünü degistirir demisti.seninkide oyledir belki

Bebek kiyafetleri icin deterjan alan arkadaslar ne marka aldiniz birde bebegin vucudu icin yikarken sabun ihtiyac oluyomu
Canım ben sabun tozu aldım ama arkadaşlar sıvı deterjanın da iyi olduğunu söylüyorlar. Yenidoğan şampuanıyla vücudu da yıkanıyor. İki dakikada suya giriyor çıkıyor zaten , pislikleri yokki minnoşların. Ama ben totoşu için bübchen sabunu aldım kurutmuyor diye. Yağlayacaz kremleyecez ya, kalıntı kalmaması için hem derini kurutmadığı için tercih ettim.

Teyzoslaei biz oyumuzu kullandiktan sonra eksiklerimizi almaya gidecez ama tam olatrak ne alacagiz bilmiyoruz annesi biraz acemi olunca bize alip liste yapanlar buraya yazabilirlermi acaba
canım hastane çantası listesi buldum ben de burdan kontrol edicem eksiklerimi bak sen de

Eklentiler

• 4A856E92-94B9-459C-95D7-55ABA0ADF9AF.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 82
  • 6F7CA11F-8509-4CF2-A31F-80663C3FFF08.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 77
Kizlar birde ben birtane gecelik birtanede sabahlik alayim diyorum hastane ic8n yetmezmi pijama seklindede almam gerekiyormu

Oluyo canim simdi bide buna bel agriso ve makata vuran hafif agrida eklendi bende benimkinin ayaklari asagida oldugu zaman tepelemedigi yer kalmiyo

Kizlar birde ben birtane gecelik birtanede sabahlik alayim diyorum hastane ic8n yetmezmi pijama seklindede almam gerekiyormu
illa almana gerek yok bence canım lohusa pijaması diyince 150 tl civarı oluyo onun yerine evden bi eşofman altı tişört götürebilirsin geceliğin sabahlığın yeter fotolar için misafirleri karşılamaya falan

Ftm41 deterjan unibaby, baby me sıvı deterjanlarını hacışakir ve dalan roxy nin de granüllerini kullandım canım bence en iyi yıkayıp fiyatı da uyguna gelen baby me sıvı deterjan

Oluyo canim simdi bide buna bel agriso ve makata vuran hafif agrida eklendi bende benimkinin ayaklari asagida oldugu zaman tepelemedigi yer kalmiyo
Ama ters dönmüş benim bebeğim baş aşağı duruyor birde göbek hizamda poposunu göbeğimin az üstünde ayaklarını tekmelerini hissediyorum, bazen biraz sağda biraz solda da oluyor. İnşallah korktuğum gibi birşey olmaz.

Bebek kiyafetleri icin deterjan alan arkadaslar ne marka aldiniz birde bebegin vucudu icin yikarken sabun ihtiyac oluyomu
Ben dalin sıvı deterjan ve yumuşatıcısını aldım, 2 gündür yıkamaya başladım mis gibi kokuyor, yalnız 60 derecede yıkanması gerekiyormuş, benim çamaşır makinamın hassas/baby ayarı var ona ayarladım 60 derece oldu o da, sanki biraz küçülmüşler gibi geliyo bana.

Gunaydin kizlar, umarim herkes iyidir.ben kabusta ust boyuta gectim bu gece.hala korkuyorum kotu birsey olacak diye.umarim deli sacmasi birseydir.
Sabah aynı şeyi eşime dedim yoruldum artık rüyayla uğraşmaktan kabus görmekten bi doğursam da rüya görmesem artık dedim on dk ya bi tuvalete kalkıp nasıl bu kadar rüya görüyorum anlamadım

Kizlar elektrikli süt pompasi alan var mi??
Ben aldim e bebekten.baby plus ta karar kildim.ama bos yere mi masraf yaptim diyede aklım takildi :/ birde gogus kalkani aldim

Evet canım dün alışverişimi yaptım bitirdim her şeyi akşam misafirlikteydim bir de eve gelince de çok dinlenemedim akşam yatmaya hazırlanırken doğacak sandım altıma kadar indi vuruyor sürekli oraya sabaha kadar panik oldum her an suyumu patlatacak herhalde bu aşagıda hareket etmesiyle dedim

Ben öyle yaptı. Bi pijama takımı aldım ayıcıklı falan penye onu hastaneye giyicem bizim eve gelen daha çok olur lohusa takımını dantelli aldım onu evde giyicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…