2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hani ben diyorumya makata agri vuruyo diye tam olarak makata degil aslinda sanki orda bir kemige vuruyo belkide kalcamla orasi bir kemige tepiyo benim sipa çunki kemik agrisi gibi sanki

Merak ettim canim markasi nedir acaba??
Eki Görüntüle 2160738 benimde begendigim şu.chicco markasi.kimi sitelerde 1000 lira iken,(pek guvenilir siteler gibi gelmedi) kimi sitelerde 1299 lira
Benimkinin markası Bugaboo bee 3 idi sonra bee 5 modeli cikti ama hemen hemen farkı yok gibi. Kizim Kasım'da dogdu ama ben her yere kullandım, eşimin işi nedeniyle hep araba onda, sağlık ocağı doktor çarşi market, gezmek her yere bebegimi arabaya koyup gittim. Ege bölgesinde yaşıyorum burda çok soguk da bir kış olmuyor ki ben hep çıktım, yani 2.5senedir araba hep elimin altında, simdi parka yürüyüşe ciktik kizim illa arabasini da istedi benim de iyime geliyor cantavs herseyi asiyorum

Kızlar emzik modelleri o kadar çok ki bir tane alıp deneyin, sonra diğeri sonra bir diğeri derken...elimde en az beş model emzik var şimdi kaynatıp temizleyip oğlum da deniycem bakalım belki birini alacak belki hiç almayacak, alışveris kolay, benim gibi evi markete çevirmeyin

Merhaba, benim de idrar yolu enfeksiyonum sürekli tekrarlıyor. 4. kutu antibiyotiğimi kullanacağım. Baya endişeliyim. Ağrıları hiç saymıyorum bile. Doktorunuz ne söyledi enfeksiyonun sonuçları hakkında konuştunuz mu? Erken doğumu direkt tetikler diyor mu?

Sizin şikâyetleriniz medir? 4.kutu antibiyotik çok geldi de, ben sadece bir hafta fitil kullandim bir de Krem vermişti o kadar

Evet maalesef tetikliyor çok ilerlediği zaman am siz Zaten tedavi görüyorsunuz ihmal etmeyin dktrunuz sürekli ister tahlil Zaten birde idrar yolu enfeksiyonu vajinal enfeksiyonda sebeb olduğu için bebek normal doğacak sa vajinal enfeksiyonda muhakkak tedavi edilmeli sesi dktr bana

Sizin şikâyetleriniz medir? 4.kutu antibiyotik çok geldi de, ben sadece bir hafta fitil kullandim bir de Krem vermişti o kadar
Sürekli enfeksiyon belirtileri yaşadığım için tahlil veriyorum ve enfeksiyon çıkıyor. Yanma yok ancak yoğun ağrı, baskı oluyor ve sık idrar çıkıyorum. Kültür verdiğimde de enfeksiyon görülüyor ve sonuç antibiyotik

Ben de normal doğum istediğim için endişeliyim ya doğuma kadar geçmezse diye. Doktor da sezaryene meraklı zaten durumdan istifade normal doğum olmazsa diye tedirginim. Umarım kurtulurum artık çok yorulmdum.

Ben de normal doğum istediğim için endişeliyim ya doğuma kadar geçmezse diye. Doktor da sezaryene meraklı zaten durumdan istifade normal doğum olmazsa diye tedirginim. Umarım kurtulurum artık çok yorulmdum.
İnşllah canım sende bende kurtuluruz inşllah ben de çok usandım bu enfeksiyon dam litrelerce su içiyorum hayatımın hiç bir döneminde ütüsüz çamaşır giymedim heryerde lavoya girmem ama bu enfeksiyon beni çıldırtı artık hamile kalmadan önce de vardı artık kronik bir durum bende antibiyotik falan fayda etmiyor

Benim de ağrı baskı ve sık idrara cikma durumum var, fitilden önce kasinma ve yanma da vardı, ve hala kivamli sümüksü akintim var. Tahlil sonucumu yuklesem, devletteki doktorum pek açıklamıyor ozeldekine gidemedim daha farklı şehirde

Doktor sezeryan meraklısı ise muhakkak başka bir güvenilir doktor daha bulun bence, çok yalanını yakaladik öyle doktorlarin, ki siz de normal doğum u istiyorsanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…