2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim araba puset cok agir.oldugun icin ben almadim
Puset indirimden 80 tl almistim
Araba daha almadim kanguru aldim ergonomik olarak cybex marka oba alistirnayi düşünüyorum
Ana dizini de senin gönderdiğin kendinden sallanmadigi icin benim dediğim pregoyu aldim hem.koltuk kısmı cok rahat konforlu baya
Hem uzaktan kumandali ve muzikli 12 farkli sallanma ayari var
exixizimm canim bu araba ve puset takimlarinin hepsi böyle bin liralarda falan mi? Yani 700 800 diye mi gidiyo

Göbüş fotosu benden de gelsin ama 2 hafta onceki foto bugün bu veletlere bisey olmus benimki de mahvetti sag kaburgam felaket agriyo elleri ayaklari nerde çözemiyorum her yerden ayni şiddetle vuruyo

Eklentiler

• P_20180607_175203_1_1.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 87

Aynen canım heves ediyoruz takım olsun diye ama bana mantıklı gelmedi. Hem travel sistemlerin bebek arabaları ağır oluyor ve çok yer kaplıyor. Onun yerine daha hafif olan baston tipi kullanmak daha mantıklı bence. Nisan gibi havalar güzelleşse zaten bebişler 8 aylık oluyor bastona rahat oturabilirler :) Tabii bu benim hesabım, tecrübe değil de mantıken

İnsan alışveriş havasına girince planlamasa da alası geliyor değil mi Puset işine yarar tabii ki gittiğin yerde, misafirlikte, hatta evde bile kullanabilirsin. Kanguruları da araştırmanı öneririm toplu taşıma sık kullanıyorsan eğer puseti hep elinde taşımak belki yorucu olabilir..

Canim bestlak damla aldim ben biraz arttırdı sütü günde 3 defa 20.damla iciyorum bi dene istersen
Ooyy ooyy annisler dogurdu da süt icin tüyolar veriyorlar birbirlerne ne güzel yaa exixizimm canım nasıldi bugun ilk emzirme? wintersun canim bebisler nasil ? Sezeryan zorluğunu atabildiniz mi annisler agrilar yaralar ne durumda?

Cok güzeldi valla birakasim gelmedi kucaktan
Ben anestezi.agrilarim gecene kadar dikislerimin.olduginun farkinda degildim simdi de tek tarafta agrim var ve idrar yaparken agri.oluyor dr cok normal daha yeni dedi oglusum geldiginde iyilesmis olucam en guzel yani

Ben bir kere oldum 16. Haftada. Belirti yoktu, rutin kontrolde idrar testinde cikti. 5 gun antibiyotik kullandim, gecti. Her gittigimde bakiyorlar ama tekrarlamadi.

Ayaklari sicak tutmak gerekiyor, ben 4 saat filan buzun ustunde kalmistim sanirim ondan oldu. Sekerli sivi tuketmek bakterileri besliyor, ondan kacinmalisiniz (meyve suyu, mesrubat, sekerli cay vb). Maydonoz kaynatip suyunu icmek, bol su icmek, idrari bekletmemek gerek. Sizin hic iyilesmiyor mu yoksa iyilesip bir sure sonra mi tekrarliyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…