2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Doğumdan sonra hemen kendini mağazalara birde güzellik salonuna atıcam :) Botoks yaptırmaya bile düşüNüyorum okadar ki çirkin hissediyorum

Cnm gittinmi doktora noldu merak ettim
Gittim canim bir iki cikan kucuk õlcekte sancim varmis bunlar artik normalmis bel agrim ic9n bisey diyemedi eger fazlalasirsa 1 tane parol icebilirsin dedi acilma yok rahim agzi uzunlugu ayni hic kisalmamis bebis iyi ama cok hareketli onun kilosu iyiymis ben biraz kilo almisim sorun yokmus yani

Çok sevndim cnm bu haftalar böyle gecicek artık bi iyi bi kötü çok yorma kendini ayakta durmakta beli agritir

ya ben bi takım öylesine aldğım var asıl giyeceğimi almadım ama
yıkamak istemiyorum
ben yeni aldığım şeyleri yıkamayı sevmiyorum o parlaklığ kumaşın tokluğu gidiyor gibi geliyor
Ya normalde yikiorum ama takim yeni geldi dantelli bişey olduğu için biraz korktum karar veremedim

Canim gobek cevresine gore diye biliyorum ben ama eminde degilim

Ca

Canim ben simdi sordum benim listede yazan sadece cerceve yapiyorlarmis bebegin fotograflarinin bulundugu album yokmus

Evet ben de sordum Tzadkiel in yolladığı liste standart haline gelmiş sanırım. Bebek paketi hala ayrı olarak sunuluyor. Eğer fotoğraf çekimini ayrı istersen 960 liraymış. Bebek paketi istersen 1500.
Lohusa şerbeti de Aplus kafeden ayrı istenebiliyormuş ücretli. Ama tam paket alınırsa içinde var şerbet.
Resim atacaktım da aldığım broşür arabamda kaldı alınca atıcam resim.

Bu arada nöroloji muayene sonucunda artık mis gibi bir migrenim varmış. Hormonal birşey ve şu an hamilesin yapılabilecek hiçbir şey yok dedi. Migren rutini sever dedi. Bir de yiyecekler tetikler takip et mesela kaşar peyniri salam gibi fermente gıdalar çok tetikler dedi. Hayırlı uğurlu olsun bana

ay geçmiş olsun
nefretlik bişi o yaaa
3 atak kaşar tetikler
sonra kaşar yersin bişi olmaz

çikolata tetikler rüzgar tetikler

Allah kolaylık versin
bende auralı migren var
kusunca rahatlıyorum ancak

bir sürü ilaç var fayda etmiyor
bi bulantı hapı 15 dk sonra 2 parol içince rahatlıyordum o kadar

Ben de bulantı yok henüz ama gerçekten kabus gibi birşeymiş.
Sadece parol minoset içebiliyorum kesmiyor dedim vermidon da içebilirsin dedi. Çok şiddetli olunca içebilirsin dedi.

Doğum yaptıktan sonra adet olunca tekrar gel o zaman ancak tam olarak tedavi şekline bakabilirmişiz. Hormonlar düzelmeden düzelmez dedi. Allah büyük, ya Şafii diyip masaja devam arkadaşım.

Sana da geçmiş olsun inşallah

inşalalh şiddetli atak geçirmezsin
benim gebelikte gerçekten normal zamana göre az oldu ataklarım
çok korkuyordum

ialç adı vermeyeyim de
gebelik sonrası emzirmeyi bırakınca bi ilaç var onu verir
yaklaşık 6 ay falan kullanıyorsun düzenli kullanımda migrenin bittiğini iddia ediyorlar

ben aldım ama gebelik yazınca korkmuştum çocuk dadüşünmüyordum ama şimdi doğumdan sonra tekrar başlıcam

Alalh şifa versin 2 ay hiç atak gelmesin inşalalh :)
buz kompresi dene birde
ağrı geldiğinde bir damarın atar kafanın sağ ya da sol tarafına soğuk iyi geliyor biraz bende en azından

Yukamadım silkeledim havalandırdım. Zaten kaç saat giyeceğim ki anında terleyip değişeceğim için yıkayıp bozmak istemedim.
Canım geçmiş olsun tahmin etmiştim migren olduğunu çok zor oluyor migren ağrısı çok ağrıtığında karanlık bir oda biraz uzan atakları geçirmek için

Sertleşmeler normal değil mi ama? Haftan kaçtı senin canım? Hayırlısı ile gelsin bebeğin inşşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…